Lue tai kuuntele

Mirja Hämäläinen - Avoimet suhteet maksuttomasti

Monipuolinen tietokirja avoimista suhteista

Avoimet suhteet on journalistisella otteella kirjoitettu teos erilaisista avoimista suhdemalleista aina monogamishista polyihin.

Minkälainen on suhde, jossa kumppaneita on enemmän kuin yksi? Voiko suhde useamman kuin yhden kanssa toimia? Kenelle avoin suhde sopii ja mitä se edellyttää? Mitä pitää ottaa huomioon jos haluaa avata suhteensa? Avoimet suhteet nostaa esiin viime aikoina paljon julkisuutta saaneita avoimia suhteita. Mirja Hämäläinen on haastatellut kirjaa varten runsaan joukon monisuhteisuuden kanssa eläneitä ihmisiä taviksista ja seksologeista polypioneereihin ja realityjulkkiksiin.

Mirja Hämäläinen on kirjoittaja, valtiotieteilijä ja ihmissuhdenörtti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mirja Hämäläinen

Julkaistu

2020-10-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Avoimet suhteet

Uskomaton Avoimet suhteet on uskomaton itsensakehittaminen, mitä kuunneltaessa ajankulu unohtuu tyystin. Teoksen tekijänä on ollut Mirja Hämäläinen. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 0 sivua, joiden kanssa nautiskella useampi hetkinen. Ethän tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin hyvä käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, taksissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut tuntematon 2020-10-08. Ääni – ja e-kirja on mahtava konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä olet. Äänikirjojen käyttämiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit mielimäsi kirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on mutkatonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen testaaminen on kanssa erittäin helppoa, koska voit rajattomasti testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.