E-kirja

Lue tai kuuntele

Leah Weiss - Bhavana maksuttomasti

Pieni kirja thaimaalaisesta meditaatiosta, joka pelasti ihmishenkiä

Bhavana johdattaa harjaannuttamaan viisautta ja seesteisyyttä thaimaalaisen tradition avulla. Vuosituhansia vanhalla bhavana-meditaatiolla oli ratkaiseva rooli luolaan loukkoon jääneen thaimaalaisten poikien jalkapallojoukkueen pelastumisessa kesällä 2018.

Kesäkuussa 2018 thaimaalainen poikien jalkapallojoukkue jäi tulvivan veden vangiksi Tham Luangin luolaan nuoren valmentajansa kera. Poikien eloonjäämismahdollisuudet näyttivät heikoilta: heillä ei ollut ruokaa, puhdasta vettä eikä valoa mukanaan, happi alkoi olla vähissä ja vesi luolassa jatkoi nousemistaan.

Kun brittisukeltajat kymmenen päivän kuluttua onnistuivat pääsemään luolaan, siellä oli pimeää ja hiirenhiljaista. He löysivät pojat meditoimasta, kaikki terveinä ja rauhallisina. Pojat olivat harjoittaneet perinteistä thaimaalaista meditointimuotoa, bhavanaa. Sen katsotaan olleen ratkaiseva tekijä heidän pelastumisessaan.

Bhavana on viisauden ja seesteisyyden harjaannuttamista. Se on keino, jolla voimme kehittää sinnikkyyttä ja voimaa, joka kannattelee meitä tarpeen vaatiessa. Tämä kirja avaa bhavana-meditaation vuosituhantiset opit ja harjoitteet, joihin kirjoittaja professori Leah Weiss on yhdistänyt uusinta tietoa neuro- ja käyttäytymistieteistä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leah Weiss

Julkaistu

2020-01-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

62 sivua

Tietoa kirjasta Bhavana

Vauhdikas Bhavana on suurenmoinen itsensakehittaminen, jota kuunnellessa aika unohtuu täysin. Tämän ensiluokkaisen kirjan on kynäillyt Leah Weiss. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 62 sivua, minkä kanssa olla jopa moni hetki. Lisänä kirjasta löytyy myöskin äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen keino kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet autossa ja se luo lisäksi kävelystä kivemman. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2020-01-03 ja kirjan julkaisijana on Bazar. Pane alulle samantien äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin pystyt iloitsemaan kirjoista täysin aintlaatuisella tavalla. Se koko juttu onnistuu jouheasti, mikäli vain omistat kännykän. Kun vaadit mennä oikeasti e-kirjojen pauloihin, sinun tulee ainoastaan tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15€ ja hyödynnettävänäsi on iso valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Mikäli et ole varma onko tämän vertainen palvelu sopiva sinulle, niin voit kokeilla tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.