E-kirja

Lue tai kuuntele

Elina Innanen - Chocochilin arkiruokaa maksuttomasti

Kasvissyönti ei ole koskaan ollut helpompaa ja herkullisempaa kuin nyt!

Suomen suosituimman vegaanibloggaajan Chocochilin uusi keittokirja tekee siitä myös entistä nopeampaa. Chocochilin eli Elina Innasen odotettu uusi keittokirja koostuu toivotuista 30 minuutin helpoista vegaanisista arkiruokaresepteistä, jotka on suunniteltu erityisesti kiireiseen arkeen ja maistumaan monenlaisille ruokailijoille.

Elina Innasen teokset ja blogi ovat juurruttaneet itsensä suomalaiseen uuteen ruokakulttuuriin, ja hänen resepteistään on tullut monen suomalaisen kotikeittiön klassikkoja. Kirja sisältää vain uusia reseptejä.

Elina Innanen on ruokaintoilija, keittokirjailija ja yrittäjä, joka rakastaa maapähkinävoita ja hitaita aamuja. Chocochili-blogissa kokkaillaan herkullista kasvisruokaa rennolla otteella. Chocochili on kerännyt kymmenessä vuodessa valtavan yleisön, ja kuukausittain kävijöitä blogissa on parhaimmillaan yli 100 000.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elina Innanen

Julkaistu

2019-10-29

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

75 sivua

Tietoa kirjasta Chocochilin arkiruokaa

Kuuntele nyt vaiheakas itsensakehittaminen Chocochilin arkiruokaa, minkä kera saat suurenmoisia tuntemuksia. Elina Innanen toimii teoksen kirjoittajana. Chocochilin arkiruokaa on pituudeltaan 75 sivua, eli näinollen mainio pituus luettavaksi. Digitaalisen kirjan ohella tarjolla on lisäksi äänikirja, minkä mukana vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin loistava tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet julkisessa ja tekee myöskin lenkistä jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2019-10-29 julkaisijan Kosmos toimesta. Ääni – sekä e-kirja onkin mukava tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä olet. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat liikkuvat kätevästi mukana puhelimessasi. Sovellukset toimivat tavallisesti tietyllä kuukausimaksulla, jolla kykenet kuuntelemaan määrättömästi monia äänikirjoja tai lukemaan parhaimpia digitaalisia kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus käypä sinulle, niin kykenet testata valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.