Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lorna Byrne - Enkeleitä hiuksissani maksuttomasti

Ihmeitä tapahtuu. Sinullekin.

Lorna Byrne on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja henkiolentoja sekä kyennyt kokemaan ennalta tulevia tapahtumia. Enkeleitä hiuksissani on hänen tarinansa.

Omaelämäkerrassaan Lorna Byrne kertoo avoimesti erilaisuudestaan, kasvamisestaan köyhyydessä, työstään Dublinissa ja avioliitostaan. Hän kuvailee rehellisesti myös kokemiaan traagisia vastoinkäymisiä sekä rikasta henkistä maailmaansa. Enkelit Lorna kuvaa tarkasti ja todentuntuisesti; hän vie lukijan matkalle enkeleiden taianomaiseen maailmaan, jossa hyvä voittaa pahan eikä kyynisyydelle ole tilaa.

Lornan tarina puhaltaa lukijan mieleen toivoa kuin höyhenenkevyt henkäys.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lorna Byrne

Julkaistu

2018-12-18

Lukija

Edith Holmström

Äänikirjan pituus

785 min

E-kirjan pituus

256 sivua

Tietoa kirjasta Enkeleitä hiuksissani

Enkeleitä hiuksissani on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Lorna Byrne. Tämän pituus on 256. Kyseisestä kirjasta on tehty myöskin äänikirja versio, jonka kesto on 13:05:19 tuntia. Äänikirja onkin ainutlaatuinen tapa nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. NAME äänikirjan kertoja on Edith Holmström. Äänikirja on julkaistu 2018-12-18 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. Käynnistä samantien äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin kyet iloitsemaan kirjoista hyvin tuoreella keinolla. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat reissaavat käytännöllisesti mukana omassa älypuhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti kiinteällä maksulla, millä pääset kuuntelemaan lukemattomasti lukuisia äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Paras asiakkaalle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilua joten voit sitoutumatta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä kokeilla onko ohjelma juuri sinulle oikea.