E-kirja

Lue tai kuuntele

Johanna Stenberg, Jan-Henry Stenberg - En se minä ollut maksuttomasti

Onko mielen suojakilven kehittyminen ihanteellista sopeutumista vai epärakentavaa itsensä huiputtamista? Ihmismieli tarvitsee automaattisesti toimivaa suojaa kohdatessaan yllättäviä tilanteita ja ristiriitoja. Meistä tasapainoisimmatkin joutuvat toisinaan turvautumaan oikoteihin, jotka vapauttavat kiperistä tilanteista ja takaavat riittävän toimintakyvyn.

En se minä ollut - itsen suojaamisen ja harhauttamisen perusteet on ensimmäinen suomenkielinen tietokirja ihmisen mielen sisäisistä mekanismeista, joiden avulla yksilö sopeutuu ympäröivään maailmaan ja selviytyy haastavista tilanteista niin kriiseissä kuin päivittäisessä arjessa.

Teoksessa käydään kattavasti läpi psyykkisiä minän puolustusmekanismeja (ns. defenssejä) tarkastellen niitä kokonaisvaltaisesti myös modernien psykologisten teorioiden näkökulmasta. Kirja toimii myös hakuteoksena pikaisempaa käsitteenmäärittelyä kaipaavalle.

Tasapainon tunteen kannalta tärkeintä on kyetä ylläpitämään riittävän eheää ja yhtenäistä käsitystä omasta elämäntarinasta. Tämä sisäinen tarina on eheä ja kestävä vasta silloin, kun se on riittävän realistinen ja sopusoinnussa ympäristön ja muiden ihmisten tarinoiden kanssa.

Tämän kirjan avulla voi hallitsemattomilta näyttäviin asioihin löytää ymmärrystä ja säännönmukaisuutta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Johanna Stenberg, Jan-Henry Stenberg

Julkaistu

2016-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

154 sivua

Tietoa kirjasta En se minä ollut

Kuuntele nyt tapahtumarikas itsensakehittaminen En se minä ollut, minkä kera tunnet ainutkertaisia hetkiä. Tämän uskomattoman teoksen on kynäillyt Johanna Stenberg, Jan-Henry Stenberg. Kyseinen GENRE on pituudeltaan 154 sivua, näin ollen riemua riittää muutamaksi lukuhetkeksi. Digitaalisen kirjan vierellä käsillä on monikäyttöinen äänikirja, minkä kera vietät jopa 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan saatat nyt nautiskella kirjasta silloin kun mielit esimerkiksi bussissa. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Duodecim 2016-08-01. Pane alulle oitis äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin pystyt nauttimaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella tavalla. Se koko juttu sujuu helposti, jos vain omistat älypuhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat 10-20e kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Kun et ole varma onko tämän lainen sovellus soveluas itsellesi, niin voit yrittää tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.