E-kirja

Lue tai kuuntele

Pekka Hämäläinen - Eräänä aamuna heräät onnellisena – Hyvien ajatusten vastustamaton voima maksuttomasti

Innostava opas voimaannuttavalle matkalle omaan minuuteen.

Hämäläinen osoittaa kirjassaan, että onnellisuuden avaimet ovat omissa käsissämme. Voimme itse valita, millaista elämää haluamme elää. Tärkein valinta on päätös siitä, haluammeko vahvistaa hyvää vai pahaa elämässämme ja ympäristössämme. Elämästämme tulee sitä, mitä eniten ajattelemme.

Jos valitsemme tietoisesti myönteisiä ajatuksia, se näkyy onnellisuutena koko elämässämme. Jos annamme vallan kateudelle, kaunalle ja katkeruudelle, myös se näkyy sanoissamme ja teoissamme, ja myös läheisemme saavat siitä osansa.

Kirja opettaa sanoutumaan irti pahan kierteestä ja tarjoaa toimivia malleja asettua hyvän puolelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pekka Hämäläinen

Julkaistu

2017-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

143 sivua

Tietoa kirjasta Eräänä aamuna heräät onnellisena – Hyvien ajatusten vastustamaton voima

Eräänä aamuna heräät onnellisena – Hyvien ajatusten vastustamaton voima on sykähdyttävä sekä mielenkiintoinen itsensakehittaminen, mikä ei jätä varmasti tylsistyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Pekka Hämäläinen. Tämä kirja on sivumäärältään 143 sivua, joten kirjaa riittää moneksi myöhäisillaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka innoittamana koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja on kätevä käytäntö kuunnella kirjaa kun olet liikkumassa ja se tekee lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Minerva Kustannus 2017-10-01. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle täysin tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat mielimäsi äänikirjasovelluksen. Tilittämällä kiinteän kk-maksun avaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa jolloin saatat sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko sovellus justiinsa sinulle oikea.