E-kirja

Lue tai kuuntele

Peter J. Boström - Eturauhasen sairaudet maksuttomasti

Kaikki, mitä miehen tulee tietä eturauhasen toiminnasta ja sairauksista sekä eturauhassyövän hoidosta.

Onko minulla riski saada eturauhassyöpä ja voisinko ehkäistä sitä? Miten syöpä todetaan? Milloin pitää leikata? Miksi joskus hoitona on vain seuraaminen? Voiko kyseessä olla jokin muu kuin syöpä? Kirja vastaa asiantuntevasti ja uusimpaan tutkimustietoon nojaten kysymyksiin, joita sairauden eri vaiheissa herää.

Teoksessa esitellään eturauhasen toiminta yleisesti sekä eturauhasen tulehdus, hyvänlaatuinen liikakasvu ja eturauhassyöpä. Eturauhassyöpä on viime vuosina yleistynyt, ja se on yleisin miesten syöpätauti Suomessa. Optimaalisen hoidon saavuttamiseksi on tärkeää, että potilas, hänen puolisonsa ja muut omaiset ymmärtävät minkälaisesta tapauksesta on kyse, mitä hoitoja on tarjolla ja miten ne vaikuttavat potilaan elämänlaatuun. Kirja tarjoaa uusimman tiedon hoitokeskustelujen ja päätöksenteon tueksi.

Peter J. Boström (LT, urologian dosentti) on Turun yliopistollisen keskussairaalan urologian ylilääkäri. Työssään hän keskittyy urologisten syöpien hoitoon sekä erityisesti eturauhassyövän ja virtsarakonsyövän tutkimukseen. Hänelle on myönnetty Euroopan urologiliiton (EAU) Crystal Matula -palkinto vuonna 2013 ansioistaan akateemisena urologina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Peter J. Boström

Julkaistu

2015-08-21

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

193 sivua

Tietoa kirjasta Eturauhasen sairaudet

Lumoava Eturauhasen sairaudet on uskomaton itsensakehittaminen, jota kuunnellessa ajankulu poistuu täydellisesti. Tämän kirjan on kirjoittanut Peter J. Boström. Eturauhasen sairaudet on pituudeltaan 193 sivua, elikä hyvä pituus läpi käytäväksi. Nytkään ei ole pakko tyytyä pelkästään luettavaan versioon, lisäksi tarjolla on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin mukava käytäntö nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, lentokoneessa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2015-08-21 julkasijan Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat innovatiivisen tavan nauttia kirjoista. Tarviit vain kännykän jolloin messissä on satoja kirjoja. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 20€ kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä koskaan kuljetkaan. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä palvelua, niin yritä sitä 2 viikon ajan.