E-kirja

Lue tai kuuntele

Leena Matikka - Flow maksuttomasti

Ihmisiä kiinnostaa yhä enemmän onnellisuus, elämänlaatu ja hyvänolon tunteiden tavoittaminen. Flow tarkoittaa psyykkistä tilaa, jossa kaikki tuntuu onnistuvan - ihminen uppoutuu tekemiseen niin täydellisesti, että kokee sulautuvansa siihen, ja kadottaa jopa ajantajun.

Kirja on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa ymmärtää flow-kokemusta ja flow-tilaan pääsemisen edellytyksiä liikunnassa ja urheilussa. Vaikka flow-tilaa on tutkittu paljon, sen mysteeri on vielä monelta osin selvittämättä. Erimielisyyttä on siitä, voiko flow-tilan tavoittaa tietoisesti vai päädytäänkö siihen sattumalta. Monet huippu-urheilijat pyrkivät opettelemaan reitin omaan flow-tilaansa. Liikunnan harrastajat kuvaavat, miten he saavuttavat flow-tilansa taitotasolla, jolla juuri ja juuri pystyvät vastaamaan liikuntamuodon haasteisiin.

Sanotaan, että flow-kokemukset ovat yleisiä juuri liikunnassa, koska liikuntakokemuksissa yhdistyvät mielen ja kehon tuntemukset. Flow-kokemus vahvistaa myönteisellä tavalla liikunnan harrastamista ja motivoi uusien haasteiden tavoitteluun. Toteutuvatko nämä flow-odotukset liikunnassa? Miten flow-tila voitaisiin tavoittaa tietoisesti ja voidaanko flow-tilaan pääsyä edistää harjoittelemalla?

Kirjassa etsitään vastauksia näihin kysymyksiin ja innostetaan lukijaa tutkailemaan omia mahdollisuuksiaan flow-tilojen saavuttamisessa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leena Matikka

Julkaistu

2013-10-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

96 sivua

Tietoa kirjasta Flow

Mieleenpainuva Flow on jännä itsensakehittaminen, jota kuunnellessa vuorokaudenaika unohtuu täysin. Tämän on kirjoittanut Leena Matikka. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 96 sivua, minkä mukana olla vaikka moni hetki. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka innoittamana vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirja on helppo käytäntö kuunnella kirjaa kun olet matkustamassa ja saa lisäksi lenkistä kivemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2013-10-30 julkasijan Docendo toimesta. Ääni – sekä e-kirja on mieleinen konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan menet. Silloin kun sinulla on ikioma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on seurassasi satoja kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä tietyllä kk-maksulla, millä saattaa kuuntelemaan äärettömästi useita eri äänikirjoja sekä lukemaan parhaimpia digitaalisia kirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja siten saat sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko palvelu sinulle asianmukainen.