E-kirja

Lue tai kuuntele

Tarja Nummelin - Hallitse stressiä maksuttomasti

Stressi kuuluu elämään, se saa meidät terästäytymään. Stressi on kuitenkin huono isäntä, ja siksi kyky säädellä stressiä on tärkeä osa hyvinvointia. Se on myös taito, jonka kuka tahansa voi opetella.

Hallitse stressiä pureutuu stressin syntymekanismiin ja toimintaan sekä tarjoaa työkaluja, jotka auttavat palautumaan kuormittavista tilanteista nopeammin. Stressireaktioiden taustalla ovat jo lapsuudessa opitut tunteidensäätelymallit, jotka usein helpottavat vain hetkellisesti. Stressinsäätelyn ytimessä on tunteiden nimeäminen ja käsitteleminen, jolloin kaikki tunteet ovat tärkeitä viestejä omista tarpeista.

Tärkeä ja asiantunteva Hallitse stressiä etenee kuormittumisen taustoista ja synnystä sen hallintakeinoihin unen, ravinnon, liikunnan ja rentoutumisen merkitystä unohtamatta. Teoksen harjoitukset auttavat näkemään, mitä omassa elämässä voisi parantaa.

Tarja Nummelin (s. 1959) on laillistettu psykologi ja psykoterapeutti, joka pitää yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tarja Nummelin

Julkaistu

2020-05-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

145 sivua

Tietoa kirjasta Hallitse stressiä

Hallitse stressiä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan teki Tarja Nummelin. Tämä teos on sivumäärältään 145 sivua, näin ollen kirjaa riittää runsaasti hetkeksi. Digitaalisen kirjan kanssa käytettävänä on monikäyttöinen äänikirja, jonka seassa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei hillitse sinua nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan pystyt nauttia kirjasta heti kun mielit kuten autolla ajaessa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Atena 2020-05-04. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen ja kyet iloitsemaan kirjoista kokonaan tuoreella tavalla. Äänikirjat ja e-kirjat kulkevat näppärästi mukana puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti 10-15€ kk-maksulla, jolla pystyt kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja ja lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Jos et ole vakuuttunut onko tämän mukainen sovellus hyvä itsellesi, niin pystyt testata valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.