Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ben Malinen - Häpeän monet kasvot maksuttomasti

Häpeä on inhimillinen, jokaisen ihmisen elämään kuuluva ilmiö. Häpeää ei ole kuitenkaan helppo tunnistaa, sillä se voi verhoutua suruun, vihaan, läheisriippuvuuteen ja mustasukkaisuuteen.

Suosittu teos Häpeän monet kasvot kertoo häpeän synnystä, ilmenemismuodoista ja torjuntamekanismeista. Kirjassa pohditaan naisen ja miehen häpeän eroja ja häpeän vaikutusta itsetuntoon. Esimerkeissä kuvataan häpeäkokemuksia, joiden avulla voi oppia tunnistamaan häpeän erilaisia kahleita ja naamioita.

Ben Malinen on tarttunut kipeään ja vaiettuun aiheeseen ja tarkastelee sitä monipuolisesti tutkimustensa ja kokemustensa pohjalta. Hän rohkaisee vapautumaan häpeän kahleista työstämällä niiden taustalla vaikuttavia tapahtumia ja tunteita. Häpeä ei ole voittamaton este tiellä tasapainoiseen elämään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ben Malinen

Julkaistu

2020-06-12

Lukija

Jari Nissinen

Äänikirjan pituus

422 min

E-kirjan pituus

136 sivua

Tietoa kirjasta Häpeän monet kasvot

Kuuntele heti vaiheakas itsensakehittaminen Häpeän monet kasvot, minkä rinnalla vastaanotat ainutkertaisia kokemuksia. Ben Malinen on kirjan kirjoittajana. Häpeän monet kasvot on pituudeltaan 136 sivua, siis oikein kelvollinen pituus lukemiseen. Kyseisestä e-kirjasta on tehty kanssa äänikirja versio, jonka kestoaika on 7:02:51 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella täsmälleen siellä missä kuljet ja se saa matkastasi kiintoisamman. Kirjan on lukenut Jari Nissinen. Tämän kirjan julkaisi Kirjapaja 2020-06-12. Ääni – ja e-kirja on vetoava keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan olet. Tarviit ainoastaan puhelimen jolloin kyydissäsi on monia kirjoja. Tilittämällä kiinteän kk-maksun vapautat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat omana elämässäsi. Suurinosa ohjelmista antaa lisäksi maksuttoman kokeilun, milloin voit kahleettomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.