Lue tai kuuntele

Anthony de Mello - Havahtuminen maksuttomasti

Hengellisen ja elämänfilosofisen kirjallisuuden klassikoksi kohonnut Havahtuminen luotaa elämän peruskysymyksiä rivakan raikkaalla otteella. Se koostuu intialaisen jesuiittaveli Anthony de Mellon luennoista, jotka hän piti hengellisessä konferenssissa New Yorkissa.

Anthony de Mellon luennoissa riittää pureksittavaa koko elämän ajaksi. Hän avartaa henkisen elämän horisontteja purkamalla elämänvalheita ja ehdollistumia, jotka sumentavat ymmärrystä ja kaventavat elämää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anthony de Mello

Julkaistu

2020-10-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Havahtuminen

Kuuntele nyt jännittävä itsensakehittaminen Havahtuminen, minkä kanssa tunnet imuistoisia kokemuksia. Tämän loistavan kirjan on laatinut Anthony de Mello. Lukemista löytyy 0 sivua, niiden avulla mahdat vastaanottaa mahtavia kokemuksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä messissä vietät peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla mukava käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet liikkeellä ja saa lisäksi kävelystä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-10-15 julkasijan tuntematon toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoilevat hyvän vaihtoehdon iloita jännittävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Se koko juttu sujuu vaivattomasti, kun vain omistat puhelimen. Tilittämällä noin 15€ kuukausimaksun vapautat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei todella lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Paras asiakkaalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat vapaata kokeilua ja näin voit sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko palvelu justiinsa sinulle hyvä.