E-kirja

Lue tai kuuntele

Erik Bertrand Larssen - Helvetinviikko maksuttomasti

Seitsemän päivää, jotka muuttavat elämäsi

Helvetinviikko siirtää mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssenin Paras-kirjasta tutun teorian käytäntöön yhden viikon ajaksi. Sen jälkeen alat uskoa mahdollisuuksiisi aivan uudella tavalla.

Armeijassa helvetinviikko tarkoittaa sekä fyysisesti että psyykkisesti äärimmäisen rankkaa harjoitusjaksoa. Erik Bertrand Larssen on tehnyt siitä siviilimuunnelman, jonka kuka tahansa voi toteuttaa. Helvetinviikko alkaa maanantaina kello 5.00 ja päättyy sunnuntaina kello 22.00.

Helvetinviikon tarkoituksena on saada ihminen miettimään elämäänsä ja tavoitteitaan, korjaamaan tapojaan, koettelemaan rajojaan ja ylittämään itsensä. Helvetinviikon aikana olet paras mahdollinen versio itsestäsi ja saat kokemuksen, jonka muistat lopun ikäsi.

Onnea helvetinviikolle! Pystyt parempaan kuin luuletkaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erik Bertrand Larssen

Julkaistu

2015-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

140 sivua

Tietoa kirjasta Helvetinviikko

Helvetinviikko on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Erik Bertrand Larssen toimii teoksen kirjoittajana. Teoksen pituus on 140. Älä missään nimessä jää pelkästään e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella aivan siellä jossa kuljet joten se tekee matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan lumoavana lukijana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Bazar 2015-11-01. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle aivan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat haluamasi kirjasovelluksen. Kun mielit päästä kunnolla e-kirjojen pauloihin, sinun pitää maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa ja sinulla on mahtava valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.