E-kirja

Lue tai kuuntele

Marika Riikonen - Hevostytöt maksuttomasti

Suomi on hevostyttöjen maa. Silti hevostytöistä ei ole juuri kirjoitettu tietokirjoja, toisin kuin ratsastuksesta, raveista ja hevosista itsestään. Hevostytöt esiintyvät lähinnä nuorten hevosromaaneissa.

Hevostytöt-kirja korjaa tämän epäkohdan ja nostaa parrasvaloihin kaikenikäiset ja -taustaiset hevostytöt ja -naiset. He saavat itse kertoa, mitä hevostyttöys on, miltä se tuntuu ja miten se muovaa ihmistä läpi elämän.

Kirjassa hevostyttöys ei tarkoita ikävaihetta vaan olemisen tapaa. Kun hevoshulluus iskee, tila on usein vakava ja pysyvä. Tallilla niskasta karisevat kaikki roolit ja odotukset ja muu maailma seisahtuu. Ja yhtäkkiä on kulunut viisi tuntia. Tai puoli elämää.

Marika Riikonen on tamperelainen kirjoittaja, toimittaja ja teatterintekijä. Ennen kaikkea hän on hevostyttö, jolla on ollut useita hoitohevosia ja (tähän mennessä) yksi oma. Hevostytöt on hänen ensimmäinen oma tietokirjansa. Aikaisemmin hän on toimittanut novelliantologioita, kirjoittanut spefinovelleja ja teatteritekstejä ja julkaissut yhdessä kollegansa kanssa muusikkoelämäkerran.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marika Riikonen

Julkaistu

2020-02-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

150 sivua

Tietoa kirjasta Hevostytöt

Hevostytöt on vaikuttava sekä iloinen itsensakehittaminen, mikä ei jätä todellakaan väsyneeksi. Kirjan kirjoitti Marika Riikonen. Kirjan pituus on 150. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä kera koet jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin toimiva tapa nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikka kävelyllä. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-02-17 julkaisijan Art House toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin loistava keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä milloinkaan menetkään. Äänikirjat ja elektroniset kirjat tallustavat käytännöllisesti mukana kännykässäsi. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Parasta vierailijalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaista ilmaisjaksoa milloin saatat vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä valita onko ohjelma sinulle kelpo.