E-kirja

Lue tai kuuntele

Suvi Tirkkonen - Himoitse, leiki ja rakasta maksuttomasti

Mitä tekee nainen, jolla on 18-vuotinen, kitkuttaen eletty avioliitto takanaan eikä tietoa paremmasta? Pakkaa kassit? Ei vielä. On niin monta kysymystä, joihin on ensin löydettävä vastauksia. Miksi ystävät ympärillä eroavat yksi toisensa jälkeen? Mihin rakkaus ja intohimo katoavat? Onko seksielämän surkastuminen väistämätön tosiasia? Pitäisikö meidän olla jo huolissamme lajimme säilymisestä? Riittääkö lääkkeeksi keskustelu? Miksi parisuhdekurssit ja terapiat eivät auta?

Vastauksia etsiessään nainen löytää vähitellen myös itsensä ja naiseutensa - omat halunsa, flirttailun taitonsa ja biologisen hymynsä. Hän heittää suomalaisten raatajasukupolvien mallit romukoppaan, minkä seurauksena mullistuu koko perheen elämä aina lapsia myöten.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Suvi Tirkkonen

Julkaistu

2011-12-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

91 sivua

Tietoa kirjasta Himoitse, leiki ja rakasta

Lue heti touhukas itsensakehittaminen Himoitse, leiki ja rakasta, jonka kanssa tunnet verrattomia fiiliksiä. Kirjan tekijänä on ollut Suvi Tirkkonen. Himoitse, leiki ja rakasta on pituudeltaan 91 sivua, siis oikein kelvollinen pituus lukemiseen. Tässä tapauksessa ei ole välttämätöntä tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, lisäksi käytettävissä on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella täsmälleen siellä jossa liikutkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2011-12-30 ja kirjan julkaisijana on Gummerus. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen jolloin pääset nautiskelemaan kirjoista hyvin tuoreella keinolla. Tarvitset puhelimen niin mukanasi on lukematon määrä kirjoja. Sitten kun haluat mennä' kunnollisesti kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e ja sinulla on suurenmoinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Parasta vierailijalle on että, liki kaikki palvelut tarjoilevat maksutonta kokeilua jolloin saat rajoituksetta testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko palvelu justiinsa sinulle sovelias.