E-kirja

Lue tai kuuntele

Janne Viljamaa - Hirveä häpeä – Suomalainen häpeä ja kuinka siitä pääsee eroon maksuttomasti

Häpeä saa punan lehahtamaan poskille tehdessämme virheen tai toivomaan, että maassa olisi aukko johon vajota. Häpeä on nopea liikkeissään, joten voimme tuntea häpeää ulkonäöstä, työsuorituksista, ihmissuhteista – melkein mistä tahansa. Häpeä on niin epämukava tunne, että se saa meidät helposti salailemaan ja peittelemään ajatuksiamme ja tunteitamme. Pahimmillaan tämä musta aukko ahmaisee meistä elinvoiman ja lamauttaa toimintamme.

Hirveä häpeä kertoo jokaiselle tutusta tunteesta, jolla on kahdet kasvot. Vääränlainen häpeä saa ihmisen käpertymään kuoreensa ja eristäytymään. Hyvä häpeä on katumusta väärin tekemistä; se on inhimillisyyden käyttövoimaa. Ilman empatiaa, inhimillisyyttä ja häpeää maailmasta tulisi psykopaattien leikkikenttä.

Millaiset ovat suomalaisille ominaiset häpeämisen tavat? Häpeävätkö miehet eri tavoin kuin naiset? Miten häpeän taakka siirtyy vanhemmilta lapsille? Voiko hankalasta tunteesta tulla jopa riippuvaiseksi? Häpeän ei tarvitse olla pysyvä olotila. Kahlitsevan häpeän kuopasta pääsee ylös esimerkiksi huumorin, puhumisen ja luovuuden avulla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Janne Viljamaa

Julkaistu

2018-09-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

100 sivua

Tietoa kirjasta Hirveä häpeä – Suomalainen häpeä ja kuinka siitä pääsee eroon

Vauhdikas Hirveä häpeä – Suomalainen häpeä ja kuinka siitä pääsee eroon on loistava itsensakehittaminen, jota kuunneltaessa ajankulu karkkoaa aivan. Kirjan loi Janne Viljamaa. Kirjasta löytyy 100 sivua, niiden kanssa on mahdollista saada unohtumattomia oivaluksia. Tässä tapauksessa ei ole silti pakko tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, vaan valittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on huikea keino kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, bussissa tai vaikka pyöräilemässä. Tässä lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-09-02 julkasijan Atena toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät aivan uudenaikaisen tavan iloita kirjoista. Se kaikki toimii mukavasti, kunhan omistat älypuhelimen. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Useat äänikirjapalveluista tarjoilee toisaalta vapaan kokeilun, tähän tapaan kykenet sitoutumattomasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.