Lue tai kuuntele

Susanna Makaroff - Homeäidin päiväkirja maksuttomasti

Homekotiin joutuneen perheen kafkamainen selviytymistarina

Uskomaton tositarina suomalaisen perheen homekotihelvetistä ja sitä seuranneesta oikeustaistelusta.

Homeäidin päiväkirja kertoo eteläespoolaisen perheen koko elämän peruskallion, terveyden, toimeentulon ja turvallisen arjen horjuttaneesta vuosien homekotikriisistä. Susanna Makaroff kertoo kaikesta siitä mitä perhe on joutunut kokemaan, kun hyväkuntoisena myyty unelmakoti arvostetun arkkitehdin suunnittelemasta rivitaloyhtiöstä merenrantalähiössä osoittautui terveydelle vaaralliseksi asumiskelvottomaksi homepommiksi.

Päiväkirjamerkintöihin perustuva kirja on tietokirja ja koskettava tarina tavallisen lapsiperheen arjessa selviytymisestä kodin ja koko omaisuuden yhtäkkisen menetyksen jälkeen, homeille altistumisen seurauksista, vuosia kestävästä oikeusriidasta, taloyhtiöpiinasta, loputtomasta muuttokierteestä, taloudellisesta ahdingosta, yrittämisestä, jaksamisesta ja jatkuvasta tunteiden kiitoradasta.

Kirja rohkaisee ja kannustaa; homekotikriisistä on mahdollista selvitä täysipäisenä ja hengissä. Paljon on kiinni omasta asenteesta, ja se on niitä harvoja asioita, joihin tilanteessa voi itse vaikuttaa. Raittiille ilmalle, rakkaudelle, hyvälle ruoalle, levolle, ilolle, naurulle ja rentoutumiselle kannattaa löytää raskaassa selviytymistaistelussa päivittäin aikaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Susanna Makaroff

Julkaistu

2020-10-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Homeäidin päiväkirja

Lue nyt vaiheakas itsensakehittaminen Homeäidin päiväkirja, minkä rinnalla tunnet ainutlaatuisia elämyksiä. Kirjan on kirjoittanut Susanna Makaroff. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 0 sivua, joiden avulla iloita jopa useampi hetkinen. Älä rajoitu vaan e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla mukava tapa kuunnella kirjaa silloin kun olet julkisessa ja tekee myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-10-05 julkaisijan tuntematon toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat täysin tuoreen oven kirjojen luokse. Tarvitset vaan älypuhelimen jolloin messissä on lukematon määrä kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kirjojen koettaminen on samoin vilpittömän mutkatonta, koska pystyt sitoutumatta testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.