Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eino Nurmisto - Homopojan opas maksuttomasti

Suositun bloggaajan isovelimäinen opaskirja kertoo kaiken suhteista ja seksistä. Kirja kannustaa olemaan ylpeästi oma itsensä ja käy reippaasti käsiksi käytäntöön. Mukana kysymyksiä ja vastauksia -osio aikuisille ja kavereille.

Eino Nurmisto on Somerolla syntynyt, sittemmin helsinkiläistynyt 28-vuotias kirjoittaja, valokuvaaja ja somepersoona. Hän perusti Suomen ensimmäisen gaylifestyle-blogin Tämän kylän homopoika vuonna 2010. Nurmisto on euroviisujen 2019 virallinen somekasvo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eino Nurmisto

Julkaistu

2019-10-07

Lukija

Paavo Kääriäinen

Äänikirjan pituus

221 min

E-kirjan pituus

95 sivua

Tietoa kirjasta Homopojan opas

Kiehtova Homopojan opas on jännä itsensakehittaminen, jota luettaessa aika haihtuu tyystin. Tämän huikean teoksen on kynäillyt Eino Nurmisto. Kirjan pituus on 95. Nytkään ei ole vaadittua tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, tarjolla on kanssa 3:41:16 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan kykenet nyt iloita kirjasta missä ja milloin mielit kuten pyöräilessä. Tätä kirjaa lukee Paavo Kääriäinen. Tämän teoksen julkaisi Otava 2019-10-07. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat aivan uudenaikaisen keinon nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit valitsemasi ohjelman. Maksamalla noin 15€ kk-maksun vapautat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat omana elämässäsi. Kun vieläkin epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.