E-kirja

Lue tai kuuntele

Vybarr Cregan-Reid - Homo Sapiens - Luotu liikkumaan maksuttomasti

Homo Sapiens - Luotu liikkumaan on ajankohtainen ja monipuolinen tietokirja ihmisen kehityksen ja ympäristön suhteesta.

Kirja kuvaa kansantajuisesti, miten ihmisen keho on kehittynyt miljoonien vuosien aikana, mutta elinympäristö muuttunut radikaalisti vain viimeisten parin sadan vuoden aikana.

Vybarr Cregan-Reid osoittaa kirjassaan, että vaikka elämä on monella tapaa helpompaa kuin ankarissa olosuhteissa eläneillä esi-isillämme, todellisuudessa ympäristö, jossa elämme, sairastuttaa meidät.

Biologisesti ihminen on yhä metsästäjä-keräilijä, joka on suunniteltu liikkumaan ja joka ei tiedä tuolista mitään.

Ympäristön ja kehon välisestä ristiriidasta seuraa monenlaisia vaivoja ja sairauksia: mm. selkävaivoja, sydän- ja verisuonitauteja, kakkostyypin diabetesta, syöpää, hammasongelmia, monenlaisia psyykkisiä ongelmia, kuten jatkuvaa stressiä, unettomuutta ja masennusta.

Kehityksen kelloa ei voi kiertää taaksepäin. Vai voiko? Vybarr Cregan-Reidin mukaan voimme tehdä paljonkin. Meidän täytyy vain opetella elintapoja, jotka vastaavat paremmin omaa historiallista kehitystämme.

Vybarr Cregan-Reid on kirjailija ja Kentin yliopiston tutkija. Hän on aiemmin julkaissut mm. Footnote: How Running Makes Us Human. Hän on kirjoittanut moniin julkaisuihin lukuisia artikkeleita ympäristön vaikutuksesta terveyteen, mm. The Guardian, The Independent, The Mail, The Washington Post.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vybarr Cregan-Reid

Julkaistu

2019-11-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

309 sivua

Tietoa kirjasta Homo Sapiens - Luotu liikkumaan

Homo Sapiens - Luotu liikkumaan on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Vybarr Cregan-Reid. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 309 sivua, joiden avulla nauttia vaikka useampi hetki. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä kyydissä vietät peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä jossa milloinkin kuljetkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Minerva 2019-11-05. E- sekä äänikirjat tarjoavat mahtavan mahdollisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista matkalla ja kotona. Äänikirjat sekä e-kirjat liikkuvat mukavasti mukana älypuhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti 10-15€ kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Iso osa ohjelmista antaa myös veloituksettoman kokeilujakson, tällä tavalla voit rajattomasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.