E-kirja

Lue tai kuuntele

Juhani Seppänen - Hullu työtä tekee maksuttomasti

Miksi omaa aikaansa myyvä, työlleen omistautunut yksilö voi työssään yhä huonommin?

Työnteon ensisijainen tehtävä pitäisi olla yksilön ja hänen läheistensä hyvinvoinnin edistäminen. Miksi tässä tehtävässä harvoin onnistutaan? Miksi ihmiset tekevät työntekoaan koskevia valintoja, jotka etäännyttävät heitä hyvinvoinnin päämäärästä? Miksi ihmiset voivat sitä huonommin, mitä enemmän työhyvinvoinnin edistämiseksi väitetään tehtävän? Jos työnteko keksittäisiin tänään, kiellettäisiinkö se terveydellehaitallisena?

Työterveyslääkäri Juhani Seppäsen hauska ja oivaltava työelämän kritiikki kääntää itsestäänselvyydet niskoilleen.

Tämä työnarkomanian vastalääke ei lupaa kenellekään voittoa työelämän kilpatantereella, mutta se saattaa muuttaa elämän järjestämällä arvot uuteen järjestykseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juhani Seppänen

Julkaistu

2011-06-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

130 sivua

Tietoa kirjasta Hullu työtä tekee

Hullu työtä tekee on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Juhani Seppänen toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 130 sivua, joiden avulla iloita jopa useampi hetki. Lisänä e-kirjasta on tehty kanssa äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin menetkään eli se luo matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Äänikirjan sointuvana kertojana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2011-06-30 julkaisijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat täysin tuoreen konstin iloita kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat tallustavat mukvasti mukanasi omassa puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Jos et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen palvelu sopiva sinulle, niin voit yrittää valitsemaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.