E-kirja

Lue tai kuuntele

Matt Haig - Huomioita neuroottiselta planeetalta maksuttomasti

Oman mielen käyttöopas digitaalisessa maailmassa selviytymiseen

Stressi ja ahdistus ovat luikerrelleet osaksi jokapäiväistä elämäämme. Internetin ja sosiaalisen median ansiosta olemme enemmän ja tiiviimmin yhteydessä toisiimme kuin koskaan aikaisemmin, mutta silti tunnemme itsemme entistä yksinäisemmiksi ja levottomiksi. Oikea ja väärä tieto ja mielipiteet vyöryvät luoksemme kaikista digitaalisista kanavista. Meidän on jatkuvasti seurattava, murehdittava ja kommentoitava kaikkea maailmanpolitiikasta omaan painoindeksiimme, ruokavalioihin ja naapurin kissavideoon. Ihastelemme ja kauhistelemme toistemme täydellisen näköisiä elämiä ja yleviä mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Pöyristymme, innostumme, ihastumme, raivostumme, hermostumme, riemastumme ja vihastumme kymmeniä kertoja päivässä, joka päivä.

Kärsittyään vuosia ahdistuksesta ja paniikkikohtauksista Matt Haig alkoi pohtia vakavasti, mikä yhteys nykymaailman levottomuudella on hänen kokemaansa pahoinvointiin. Huomioita neuroottiselta planeetalta on rehellinen ja tarpeellinen vertaisopas nettiahdistuksesta ja vilpitön katsaus siihen, miten tuntea itsensä onnelliseksi, inhimilliseksi ja kokonaiseksi levottomassa nykymaailmassa, tässä hetkessä.

Matt Haig (s. 1975) on tämän hetken suosituimpia brittiläisiä kirjailijoita. Hän on kirjoittanut sekä tietokirjoja että romaaneja aikuisille ja lapsille. Hän on saanut kirjoistaan lukuisia palkintoja ja niitä on käännetty yli 30 kielelle.

”Viisas, rehellinen ja vangitseva.”

– Sunday Times

”Nauti annos tätä kirjaa kahdesti päivässä, ruoan kanssa tai ilman. Se on pullollaan viisautta, älyä, rakkautta ja ymmärrystä.” – Stephen Fry

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matt Haig

Julkaistu

2019-02-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

175 sivua

Tietoa kirjasta Huomioita neuroottiselta planeetalta

Huomioita neuroottiselta planeetalta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoitti Matt Haig. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 175 sivua, joiden kanssa iloita moni ilta. E-kirjan lisänä tarjolla on lisäksi loistava äänikirja, minkä avulla vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan kykenet nyt nauttia kirjasta milloin mielit kuten lenkillä. Kirjan mukavana kertojana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Aula & Co 2019-02-25. E- sekä äänikirjat lisäävät nautittavan sauman nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Mikäli sinulla on oma älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on lisäksi mukanasi tuhansia kirjoja. Sitten kun tahdot mennä' oikeasti e-kirjojen maailmaan, sinun tulee tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e niin hyödynnettävänäsi on eeppinen yhditelmä e-kirjoja. Iso osa ohjelmista tarjoilee toisaalta maksuttoman kokeilujakson, tällä tavalla pystyt kahleettomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.