E-kirja

Lue tai kuuntele

Anu Hopia, Erik Fooladi - Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä maksuttomasti

Miksi peruna ei kypsy? Huomaako kukaan, jos omenapiirakassa ei ole yhtään oikeaa omenaa? Voiko makua mitata?

Ruoka on vahvasti sidoksissa kulttuuriin, perinteisiin, historiaan ja tunteisiin – tutut ruoat lohduttavat ja perinneresepteihin turvaudutaan kysymättä, miksi juuri ne toimivat. Ruoka herättää myös intohimoja. Kuka tahansa ei saa esiintyä asiantuntijana, kun puhutaan ruoasta. Ruoanlaittoon liittyy runsaasti myyttejä: lihan täytyy olla huoneenlämpöistä ennen paistamista ja juuri uunista taiteiltu kakku lässähtää, jos sen täräyttää vahingossa pöydänkulmaan. Oletko kokeillut?

p>Hyppysellinen tiedettä rohkaisee suhtautumaan kokkaamiseen uteliaasti ja testailemaan keittiössä uusia asioita. Kirjassa ruokaa rakastavat tutkijat sukeltavat ruoanlaiton kemiaan, purkavat myyttejä ja etsivät parhaita reseptejä. Ruoka on enemmän kuin molekyyliensä summa. Tieteellinen ajattelu ja testaaminen eivät pilaa nautintoa vaan päinvastoin saavat arvostamaan omia ja muiden keitoksia entistä enemmän.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anu Hopia, Erik Fooladi

Julkaistu

2017-09-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

143 sivua

Tietoa kirjasta Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä

Kutkuttava Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä on jännä itsensakehittaminen, mitä lukiessa aika poistuu täysin. Anu Hopia, Erik Fooladi on kirjan kirjoittajana. Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä on pituudeltaan 143 sivua, siis sopiva pituus läpi käytäväksi. Ethän missään nimessä jää vaan e-kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla kätevä keino kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja saa lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2017-09-28 julkaisijan Gaudeamus toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle tykkänään uuden oven kirjojen luokse. Tarvitset pelkästään kännykän niin messissä on lukemattomia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Mikäli et ole varma onko tämän kaltainen sovellus kelpo itsellesi, niin voit yrittää valitsemaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.