E-kirja

Lue tai kuuntele

Karita Sainio - Hyvin eletty maksuttomasti

Jokaisen nykynaisen must-have-käsikirja kestävään elämäntapaan.

Vastuullisuus on chic. Yhä useampi haluaa kosmetiikkansa puhtaana, muotinsa eettisenä ja ruokansa vegaanisena. Hyvin eletty esittelee vinkit kauniiseen vastuulliseen elämäntapaan.

Miten huomioida eettisyys luopumatta omasta elämäntyylistään? Hyvin eletty avaa oven eettisen elämän suloiseen maailmaan: se opastaa valitsemaan oikein teetpä hankintoja kotiin, vaatekaappiin tai keittiöön. Kattava opas auttaa vastuullisuuden askeleissa sekä esittelee hyvältä tuntuvat valinnat ilman kompromisseja. Lisäfiilistä tuovat kirjan inspiraatiotarinat, joissa tunnetut suomalaiset henkilöt kertovat omista tavoistaan elää eettisemmin.

Karita Sainio on omalla esimerkillään osoittanut, että vastuullinen elämäntapa on enemmän kuin mahdollista - ja ennen kaikkea hauskaa! Hän on vastuullisuuteen erikoistuneen PR-toimisto Sugar Helsingin perustaja ja työskentelee eettisten brändien parissa. Kirjan inspiroivista kuvista vastaa 365 days with Ida -blogista tuttu Ida Hanhiniemi. Ida on yksi Suomen suosituimmista lifestyle-bloggaajista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Karita Sainio

Julkaistu

2017-08-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

152 sivua

Tietoa kirjasta Hyvin eletty

Kuuntele nyt touhukas itsensakehittaminen Hyvin eletty, minkä rinnalla elät suurenmoisia tuntemuksia. Teoksen on kirjoittanut Karita Sainio. Teoksen pituus on 152. Digitaalisen kirjan ohella kuunneltavissa on omaperäinen äänikirja, jonka parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet julkisessa ja luo myös kävelystä jännittävämmän. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2017-08-30 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nauttimaan kirjoista hyvin aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat mielimäsi äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen yrittäminen on myös äärimmäisen mutkatonta, sillä voit rajattomasti yrittää palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.