Äänikirja

Lue tai kuuntele

Francesc Miralles, Héctor García (Kirai) - Ikigai maksuttomasti

Inspiroiva opaskirja paljastaa pitkän ja onnellisen elämän salaisuudet. Japanilaisten mukaan jokaisella on oma ikigai, syy olemassaoloon. Sen tavoittelu ja löytäminen tuo elämään merkitystä, onnea ja sen myötä terveyttä ja menestystä. Sana ikigai muodostuu sanoista iki, 'elämä', ja kai, 'omien odotusten ja toiveiden toteuttaminen'.

Kirjassa tarkastellaan elämää Okinawan lähellä sijaitsevassa Ogimin kylässä. Ogimi on yksi harvoista ns. sinisistä vyöhykkeistä, joiden asukkaat elävät muuta maailmaa yleisemmin yli satavuotiaiksi ja säilyttävät elinvoimansa korkeaan ikään asti. Ikigai sisältää myös kuvitettuja ohjeita fyysiseen harjoitteluun.

Espanjasta ponnahtaneesta menestyskirjasta tuli kansainvälinen ilmiö: oikeudet myytiin nopeasti 27 maahan. Ikigai sopii paremmasta elämästä haaveileville, hyvinvointi- ja inspiraatiokirjojen lukijoille ja japanilaisesta elämäntyylistä kiinnostuneille. Myös yritykset ovat ottaneet kirjan työkalukseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Francesc Miralles, Héctor García (Kirai)

Julkaistu

2020-07-09

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

193 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ikigai

Ikigai on luomava sekä mielenkiintoinen itsensakehittaminen, joka ei todella jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Francesc Miralles, Héctor García (Kirai) toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 0 sivua, minkä rinnalla nautiskella jopa useampi tovi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä seurassa saat peräti 3:13:26 h. Äänikirjaa voi kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin liikutkaan eli se luo matkasta kiinnostavamman. Kirjan on lukenut Jukka Pitkänen. Kirja on julkaistu 2020-07-09 ja teoksen julkaisijana toimii Gummerus. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin mukava konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa milloinkaan oletkaan. Mikäli sinulla on puhelimesi taskussa, niin sinulla on taskussasi satoja kirjoja. Tämä tapahtuu maksamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä menet. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi tosi mutkatonta, koska kykenet rajattomasti yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.