Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maaret Kallio - Inhimillisiä kohtaamisia maksuttomasti

Uskaltaisitko olla ihmisenä itsellesi?

Maaret Kallion teos Inhimillisiä kohtaamisia pysäyttää mielemme olennaisen äärelle. Miten osaisimme kommunikoida ihmisten kanssa niin, että todella kohtaamme heidät? Läheisyyden tarpeemme on meissä jatkuvasti läsnä, ja tulee koetelluksi jokaisessa kohtaamisessa. Jos emme ole aidosti läsnä kohtaamisissamme, emme saa sitä mitä tarvitsemme: viesti ei mene perille, emme itse tule kuulluksi, nähdyksi tai kosketetuksi.

Lempeällä ja lujalla otteellaan Maaret Kallio osoittaa inhimillisyyden tärkeyden. Kun uskallamme kohdata itsemme ja toisemme inhimillisinä ihmisinä, saamme kosketuksen aidosti syvään ja hyvään elämään. Nykypäivän kiireessä mielemme ei asetu kohtaamisten tasolle, vaan sitä pitää osata tyynnytellä. Kohdatessamme toisemme aidosti annamme tilaa sekä omalle että toisen epätäydellisyydelle. Inhimillisiä kohtaamisia auttaa meitä havainnoimaan omaa arkeamme. Syventymällä itsemme ja toisten kohtaamiseen voimme tulla paremmin kuulluiksi omana itsenämme. Kirja auttaa löytämään sovinnollisemman suhteen oman mielemme ja ihmissuhteittemme kanssa.

Maaret Kallio on psykoterapeutti ja kysytty luennoitsija. Hänen edellinen teoksensa Lujasti lempeä on myynyt yli 15 000 kappaletta, ja oli ilmestymisvuonnaan eniten myytyjen tietoteosten joukossa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maaret Kallio

Julkaistu

2017-09-15

Lukija

Maaret Kallio

Äänikirjan pituus

432 min

E-kirjan pituus

153 sivua

Tietoa kirjasta Inhimillisiä kohtaamisia

Kuuntele tapahtumarikas itsensakehittaminen Inhimillisiä kohtaamisia, minkä rinnalla tunnet ainutkertaisia kokemuksia. Kirjan teki Maaret Kallio. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 153 sivua, joiden avulla olla jopa useampi hetki. Luettavan kirjan lisänä saatavilla on myös loistava äänikirja, minkä parissa vietät vähintään 7:12:44 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä jossa kuljetkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Kyseisen äänikirjan äänenä on Maaret Kallio. Teos on alunperin julkaistu 2017-09-15 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle uuden oven kirjojen luokse. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen jolloin messissä on valtavan paljon kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti tietyllä kuukausimaksulla, jolla kykenee kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan vaikuttavia elektronisia kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, lähes kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua eli saat rajoittamattomasti testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä kokeilla onko palvelu justiinsa sinulle sovelias.