Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirjo Saarnia - Irti makeanhimosta maksuttomasti

Miten päästä eroon makeanhimosta?

Ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia kertoo kirjassaan, miksi himoitsemme makeaa ja miten siirtyä haitallisesta herkuttelusta tasapainoiseen syömiseen.

Makeanhimoon liittyy harmillisia mutta monelle tuttuja oireita: painonnousun ohella niin väsymys, turvotus, masennus, nivelien kolotus kuin huono vastustuskykykin voivat johtua liiallisesta herkuttelusta. Pirjo Saarnia kertoo tutkimustietoon pohjaten, miten tuoda elämään pieniä muutoksia, joilla on suuri merkitys. Herkuttelusta voi päästä eroon helpostikin, eikä se vaadi koko ruokavalion remonttia. Saarnia kertoo muun muassa tunnesyömisestä, pikadieettien ongelmista, vähähiilihydraattisen ruokavalion eduista ja haitoista sekä ateriamalleista, jotka joko ruokkivat tai hillitsevät makeanhimoa. Kirjassa on myös konkreettisia neuvoja terveellisten aterioiden koostamiseen.

Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri, kouluttaja ja luennoitsija, joka on toiminut ravitsemusalalla jo 20 vuoden ajan. Häneltä on julkaistu muun muassa Syö oikein, sammuta tulehdus, Rasvoilla parempaa terveyttä ja Ruoan terveysvaikutukset. Kirjoja on käännetty myös vieraille kielille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Saarnia

Julkaistu

2019-07-23

Lukija

Vappu Nalbantoglu

Äänikirjan pituus

304 min

E-kirjan pituus

105 sivua

Tietoa kirjasta Irti makeanhimosta

Lue heti touhukas itsensakehittaminen Irti makeanhimosta, minkä kera elät verrattomia tuntemuksia. Teoksen kirjoitti Pirjo Saarnia. Lukemista löytää 105 sivua, joiden parissa mahdat saada ainutkertaisia kokemuksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä messissä saat lukuhetkiä jopa 5:04:11 h. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta missä ja milloin mielit vaika autolla ajaessa. Äänikirjan lukee Vappu Nalbantoglu. Teoksen on julkaissut WSOY 2019-07-23. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen niin kyet nautiskelemaan kirjoista aivan aintlaatuisella tavalla. Tarviit ainoastaan älypuhelimen ja kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli yhä epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.