Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Satu Rämö - Islantilainen voittaa aina : elämää hurmaavien harhojen maassa maksuttomasti

Islanti vie sydämen!

Miten käy, kun vaatimattomuuden hyveen omaksunut suomalainen pyrkii jäseneksi 0,3 miljoonan ihmisen perheeseen, jossa ei yritetä mitään muuta kuin olla maailman parhaita?

Islanti on maailman kiehtovimpia mutta myös eriskummallisimpia maita. Siellä voidaan tietyöt keskeyttää maahisten takia, voi päätyä kävelyltä kahville presidentin kanssa, juoda olutta maailmankuulujen pop-tähtien vieruspöydässä tai huomata sukulaistensa pukeutuneen putkimiehen valepukuun päästäkseen ensimmäisenä katsomaan vastasyntynyttä. Kaikki tämän maan 300.000 kansalaista tuntuvat olevan sukua toisilleen. Kaikki he uskovat olevansa maailman parhaita. Miten luonnistuu suomalaiselta naiselta kotoutua jäätiköiden ja kuumien lähteiden keskelle? Seikkailusta islantilaiseen yhteiskuntaan ja mielenmaisemaan ei totisesti puutu vauhtia ja hersyviä tilanteita.

KTM, kirjailija, bloggaaja, kolumnisti ja designkaupan pitäjä Satu Rämö (s. 1980) astui Islannin vulkaaniselle maaperälle ensimmäisen kerran yli kymmenen vuotta sitten. Pohjoistuuli raivosi 20 metriä sekunnissa ja räntää satoi vaakatasossa. Lentokentällä vastassa olleet islantilaisnaiset olivat pukeutuneet tyylikkäisiin kesämekkoihin. Reykjavikin kaduilla kävelevät kauniit naiset olivat paksuhiuksisia, miehet meri-ilman komistamia ja lyhyenä suomalaisena kaikkia vastaantulevia piti katsoa ylöspäin. Maaseudulla maisemaa hallitsivat jäätiköt ja kuumat lähteet. Päätös syntyi heti: tällaiseen paikkaan on tultava uudestaan! Kymmenen vuotta myöhemmin kirjan kirjoittajalla on islantilaisen aviomiehen kanssa yksi lapsi ja koti Reykjavikin keskustassa. Vaikka vuosikymmenessä ehtii islantilaistua, suomalainen tapa katsoa maailmaa ei häviä minnekään. Sateella käytetään sadetakkia, kokouksiin saavutaan ajoissa eikä kuumaa vettä sovi tuhlata. Rämö kirjoittanut aiemmin Islannin matkaoppaan Mondolle, sekä yhdessä Katja Lahden kanssa ilmiöksi nousseet Vuoden mutsi ja Vuoden mutsi 2 -kirjat.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Satu Rämö

Julkaistu

2017-07-06

Lukija

Sanna Majuri

Äänikirjan pituus

464 min

E-kirjan pituus

172 sivua

Tietoa kirjasta Islantilainen voittaa aina : elämää hurmaavien harhojen maassa

Islantilainen voittaa aina : elämää hurmaavien harhojen maassa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Satu Rämö. Islantilainen voittaa aina : elämää hurmaavien harhojen maassa on pituudeltaan 172 sivua, eli todella osuva pituus luettavaksi. Lisänä kirjasta onnistuu myöskin äänikirja versio, jonka kestoaika on 7:44:42 tuntia. Äänikirja onkin kätevä käytäntö nauttia kirjaa olitpa junassa, taksissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Äänikirjan sinulle lukee Sanna Majuri. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-07-06 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi täysin uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen käyttämiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat tahtomasi ohjelman. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljetkaan. Usea äänikirjapalveluista tarjoaa kanssa ilmaisen kokeilujakson, joten kykenet kahleettomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.