E-kirja

Lue tai kuuntele

Sami Paju, Tapani Riekki - Järki töihin! maksuttomasti

Viekö pirstaleisuus työstäsi hallinnantunteen? Hukkuvatko tärkeät asiat kiireeseen? Vähemmästäkin järki katoaa.

Tämä kirja sisältää kattavan kokoelman käytännön menetelmiä, joilla voit tuoda hallinnantunnetta takaisin kiireisen ja stressaavan arjen keskelle. Osa niistä on kokeiltavissa välittömästi ilman erityisiä valmisteluita, kun taas toiset liittyvät kokonaisvaltaiseen oman työn johtamiseen.

Suurimman hyödyn saat kuitenkin omaksumalla jatkuvan kehittämisen rutiinin. Se tarkoittaa työn ja työtapojen tarkastelua, ongelmakohtiin tarttumista ja juuri sinun omiin taipumuksiisi, tapoihisi ja työhösi soveltuvien ratkaisujen rakentamista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sami Paju, Tapani Riekki

Julkaistu

2019-11-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

127 sivua

Tietoa kirjasta Järki töihin!

Kuuntele nyt touhukas itsensakehittaminen Järki töihin!, minkä kera saat uniikkeja tuntemuksia. Tämän loistavan kirjan on laatinut Sami Paju, Tapani Riekki. Kyseisestä kirjasta löytää 127 sivua, minkä avulla voit elää ainutkertaisia tuntemuksia. Luettavan kirjan ohella tarjolla on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, jonka parissa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella juuri siellä jossa liikutkaan ja se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-11-28 ja kirjan julkaisijana toimii Tuuma-kustannus. Ääni – ja e-kirja onkin hyvä keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan menet. Tarviit vaan älypuhelimen niin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 20e kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä kuunaan kuljet. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi suunnattoman mutkatonta, koska kykenet sitoutumatta kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.