Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Camilla Tuominen - Johda tunteita - menesty työelämässä maksuttomasti

Opi tunteista ja menesty!

Mitä pitäisi työpaikoilla tapahtua, jotta osaisimme johtaa tunteita, siirtyisimme suorittamisesta aitoihin kohtaamisiin ja oppisimme luottamaan toisiimme?

Johda tunteita - menesty työelämässä kertoo, miten itseä ja yrityksiä johdetaan viisaasti tekoälyn aikakaudella. Tulevaisuuden työpaikoilla menestyksen edellytyksenä ovat ihmisten luovuus, innovointi, tunneäly, asioiden yhdisteleminen ja hiljaisten signaalien lukeminen samalla, kun koneet hoitavat lineaarista järkityötä. Kirjailija antaa äänen myös lempikirjailijoilleen ja asiakkailleen. Innostava tutkimustieto maustaa kirjan aitoja kokemuksia. Kirjan luettuasi ymmärrät, miksi tunteiden johtaminen on välttämätön metataito nyt ja erityisesti tulevaisuudessa. Kirjan avulla opit johtamaan niin omia kuin muidenkin tunteita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Camilla Tuominen

Julkaistu

2020-06-15

Lukija

Camilla Tuominen

Äänikirjan pituus

122 min

E-kirjan pituus

173 sivua

Tietoa kirjasta Johda tunteita - menesty työelämässä

Kuuntele lumoava itsensakehittaminen Johda tunteita - menesty työelämässä, jonka mukana vastaanotat suurenmoisia elämyksiä. Camilla Tuominen toimii teoksen kirjoittajana. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 173 sivua, joiden seassa iloita vaikka moni hetkinen. Luettavan kirjan vierellä käytettävänä on mainio äänikirja, minkä seassa vietät normaalinopeudella 2:02:29 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, päinvastoin saatat iloita kirjasta heti kun mielit muun muassa metrossa. Äänikirjan lukee Camilla Tuominen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-15 julkasijan Tammi toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat reissaavat helposti mukana puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä kiinteällä maksulla, millä pystyy kuuntelemaan rajatomasti erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Usea ohjelmista antaa samoin veloituksettoman ilmaisjakson, tällä tavoin kykenet rajattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.