E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Johtaminen kompleksisessa maailmassa maksuttomasti

Ennakoimattomuus, suuret kokonaisuudet ja pirulliset ongelmat haastavat nykyjohtajat. Elämme kompleksisessa maailmassa, jossa asiat ja ilmiöt kietoutuvat ja vaikuttavat toisiinsa odottamattomin tavoin. Organisaatioissa kohdataan yhä useammin yllättäviä tilanteita, syiden ja seurausten välillä ei näy selvää jatkumoa ja toisinaan asioita tuntuu vain tapahtuvan. Tätä kuilua suunnittelun ja tapahtumisen välillä pyritään kaventamaan kompleksisuusajattelulla.
Johtaminen kompleksisessa maailmassa sukeltaa kompleksisuusajattelun teoreettiseen perustaan ja tarjoaa suomalaiseen empiiriseen aineistoon tukeutuvia käytännön esimerkkejä sen soveltamisesta. Voiko työelämän kompleksisuutta hallita, vai pitäisikö siihen vain sopeutua? Kuinka kompleksisuusajattelua tulisi opettaa? Miten sosiaalinen media vaikuttaa johtamiseen?
Teoksessa ääneen pääsevät myös tunnetut johtajat, jotka kertovat omia kokemuksiaan johtamisesta kaaoksen reunalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-03-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

286 sivua

Tietoa kirjasta Johtaminen kompleksisessa maailmassa

Lue heti jännittävä itsensakehittaminen Johtaminen kompleksisessa maailmassa, jonka mukana tunnet suurenmoisia fiiliksiä. Tämän mahtavan teoksen on raapustanut Unknown Author. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 286 sivua, joiden seassa nautiskella jopa moni hetkinen. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä messissä vietät peräti 0:00:00 h. Tämä kirja ei hillitse kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun kykenet lukemaan, puolestaan onnistut iloita kirjasta milloin haluat esim lentokoneessa. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-03-12 ja kirjan julkaisijana on Gaudeamus. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen niin pääset nauttimaan kirjoista tuoreella keinolla. Tarviit vaan puhelimen niin mukanasi on rajattomasti kirjoja. Sovellukset toimivat yleensä kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pääset kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Kun et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen palvelu soveluas itsellesi, niin onnistut testata valitsemaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.