E-kirja

Lue tai kuuntele

Ulla Prami - Joogaruoka maksuttomasti

Jooga ja hyvät ruokailutottumukset ovat kulkeneet käsi kädessä ja toisiaan tukien jo aikojen alusta. Sana jooga on ymmärretty esimerkiksi mielen liikkeiden pysäyttämisenä tai mielen aaltojen hiljenemisenä. Tämän kirjan tarkoituksena on esitellä puhdistavia, rauhoittavia tai energisoivia ruoka- tai juomaohjeita.

Kirjaan on kerätty ruokaohjeita joogaopettajilta ympäri Suomea. Tämän lisäksi Ulla Prami on täydentänyt ohjeita omilla resepteillään. Ruoat ovat, kuten vanhat intialaiset joogit opastivat, kasvisruokia, ja ne on jaettu vegaanisiin, vegetaarisiin, munattomiin, maidottomiin, gluteiinittomiin ja raakaruokaan.

Kuvituksena olevat joogan fyysistä puolta edustavat jooga-asanat ovat astangajoogan ensimmäisestä asanasarjasta, jota sitkeästi harjoittelemalla on mahdollista lisätä voimaa, puhdistaa kehoa, lisätä rauhallisuutta, terveyttä ja itsetuntemusta. Mukana olevat asanat sopivat pienin variaatioin lähes kaikille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ulla Prami

Julkaistu

2017-01-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

100 sivua

Tietoa kirjasta Joogaruoka

Mieleenpainuva Joogaruoka on tyylikäs itsensakehittaminen, mitä kuunneltaessa aika haihtuu kerrassaan. Tämän on kirjoittanut Ulla Prami. Joogaruoka on pituudeltaan 100 sivua, elikä vallan osuva pituus lukemiseen. Tämän lisäksi teoksesta on tehty kanssa kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin kiva keino nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, lentokoneessa tai vaikka kävelyllä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-01-04 julkasijan Bazar toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin maittava keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikänään kuljet. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät mukvasti mukanasi älypuhelimessasi. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20e kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään kuljet. Kirjojen testaaminen on kanssa suunnattoman helppoa, koska voit vapaasti yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.