E-kirja

Lue tai kuuntele

Satu Kaski, Vesa Nevalainen - Jo riittää maksuttomasti

Kiusaamista on ollut aina ja sitä on aina liikaa - ryhmän ulkopuolelle jättämistä, vähättelyä, asiatonta arvostelua, mollaamista. Kaikki nämä ovat arkipäivää, nykyään myös netissä ja sosiaalisessa mediassa. Pahimmillaan kiusaaminen johtaa syrjäytymiseen, mielenterveysongelmiin ja jopa itsemurhaan.

Jokaiseen kiusaamistapaukseen tulee puuttua vakavasti ja tosissaan. Vain silloin työpaikoilla, kouluissa kuin muissakin yhteisöissä voidaan taata, että ne toimivat mahdollisimman hyvin ja kaikilla on turvallinen olo.

Satu Kaski ja Vesa Nevalainen avaavat teoksessaan kiusaamista ilmiönä, kiusaamisen psykodynamiikkaa ja kiusaamisen erilaisia muotoja. He kertovat, mitä kiusaaminen on, miten siihen pitäisi puuttua ja kuinka se saadaan loppumaan. Teos on hyödyllistä luettavaa kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Jo riittää!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Satu Kaski, Vesa Nevalainen

Julkaistu

2017-02-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

123 sivua

Tietoa kirjasta Jo riittää

Jo riittää on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Satu Kaski, Vesa Nevalainen on kirjan kirjoittajana. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 123 sivua, joiden avulla nauttia useampi hetkinen. Kyseisestä kirjasta onnistuu myös äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on loistava käytäntö nauttia kirjaa olitpa junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-02-02 julkasijan Kirjapaja toimesta. Ääni – ja e-kirja onkin mahtava keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä olet. Se koko juttu onnistuu mutkattomasti, jos omistat älypuhelimen. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15e kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä liikut. Kirjojen koettaminen on kanssa vilpittömän mutkatonta, koska pystyt vapaasti testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.