Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Arto Pietikäinen - Joustava mieli tukena elämänkriiseissä maksuttomasti

-Sovella myötätuntoa ja tunteiden hyväksyntää elämänkriiseistä toipumiseen.
-Ehkäise vaikeiden kokemusten laukaiseman masennuksen riskiä.
-Opi uusia tapoja tulla toimeen epämiellyttävien tunteiden ja ajatusten kanssa.

Joustava mieli tukena elämänkriiseissä on käytännönläheinen opas, joka esittelee toimivia tapoja kohdata elämänmuutosten ja kriisien herättämiä ajatuksia ja tunteita. Lukija perehtyy hyväksymis- ja omistautumismenetelmiin, jotka auttavat vaikean kokemuksen läpikäymistä ja siitä toipumista.

Kantavina teemoina ovat uusimman tutkimuksen hyviksi osoittamat tavat kohdata vaikeuksia: itsemyötätunnon vahvistaminen silloin kun kärsii, tunteiden kohtaamisen taidot, hyväksyvän tietoisen läsnäolon soveltaminen, omistautuminen arvojen mukaiseen itsestä huolehtimiseen sekä voimaannuttavan anteeksiantamisen ja resilienssin eli sitkeyden kehittäminen. Lisäksi lukija saa pohtia arvojaan, opetella näkökulman vaihtamista ja myönteisen tunnekehän aktivoimista sekä soveltaa ilmaisevan kirjoittamisen menetelmää.

Kirja sopii kaikille niille, jotka haluavat kehittää psykologista joustavuutta vaikeita tunteita herättävien elämänkriisien kohtaamisen tueksi ja samalla ehkäistä masennusriskiä. Se soveltuu myös kriisityötä tekevien ammattilaisten käsikirjaksi auttamistyöhön.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arto Pietikäinen

Julkaistu

2020-01-30

Lukija

Juhani Rajalin

Äänikirjan pituus

457 min

E-kirjan pituus

147 sivua

Tietoa kirjasta Joustava mieli tukena elämänkriiseissä

Lue välittömästi vaiheakas itsensakehittaminen Joustava mieli tukena elämänkriiseissä, jonka kera koet ainutkertaisia tunteita. Kirjan tekijänä on ollut Arto Pietikäinen. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 147 sivua, minkä seassa iloita useampi ilta. Digitaalisen kirjan kanssa käytettävänä on mainio äänikirja, jonka seassa vietät 7:37:49 tuntia. Äänikirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sitä vastoin saatat iloita kirjasta silloin kun haluat vaika pyöräilessä. Kirjan on lukenut Juhani Rajalin. Tämän kirjan julkaisi Duodecim 2020-01-30. Pane alulle viipymättä äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen jolloin pystyt nauttimaan kirjoista hyvin uudenaikaisella tavalla. Silloin kun sinulla on omistamasi puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin seurassasi tuhansia eri kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-20e kk-maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan lukemattomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Paras asiakkaalle on että, lähes kaikki sovellukset tarjoavat vapaata kokeilujaksoa milloin saat rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle otollinen.