Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tarja Virolainen - Juoksijan sielu maksuttomasti

Mikä juoksemisessa koukuttaa?

Maratonkonkari Tarja Virolainen tutkii Juoksijan sielu -kirjassaan juoksun syvintä olemusta.

Miksi juoksen? Tähän kysymykseen on moni juoksemista harrastava joutunut vastaamaan, joko itsellensä tai muille. Juokseminen on ihmiselle luontainen liikkumismuoto, mutta kuinka siitä tulee harrastus tai peräti elämäntapa, joka saa ihmisen matkustamaan maailman ääriin?

Tarja Virolainen aloitti juoksuharrastuksen vasta neljänkympin rajapyykin lähestyessä, mutta sytyttyään innostuksen liekki on palanut kirkkaana. Juoksijan sielussa hän kertoo miksi. Omaa juoksijan tarinaansa maustamaan Virolainen on haastatellut monia asiantuntijoita, jotka valottavat juoksemista eri näkökulmista. Mukana ovat muun muassa evoluutiopsykologi Markus Rantala, juoksuvalmentaja Aki Nummela, kenialaisen juoksun kummisedäksikin kutsuttu Brother Colm O'Connell ja sosiologi Hanna Vehmas.

Juoksijan sielu matkaa suomalaisilta korpipoluilta Tokioon, Bostoniin, Lontooseen, Berliiniin, Chicagoon, New Yorkiin, Budapestiin, Ateenaan ja Keniaan – juoksemisen ytimeen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tarja Virolainen

Julkaistu

2017-12-29

Lukija

Meri Nenonen

Äänikirjan pituus

542 min

E-kirjan pituus

217 sivua

Tietoa kirjasta Juoksijan sielu

Juoksijan sielu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Tarja Virolainen. Tämän pituus on 217. Tämän kirjan kanssa ei ole siitä huolimatta pakollista tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, lisänä hankittavissa on myös 9:02:53 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä missä kuljet joten se tekee matkasta jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut Meri Nenonen. Teoksen on julkaissut Bazar 2017-12-29. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot tykkänään tuoreen oven kirjojen pariin. Tarviit vaan puhelimen jolloin kyydissäsi on satoja kirjoja. Sovellukset pyörivät normaalisti kiinteällä kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Usea ohjelmista antaa niin ikään maksuttoman kokeilujakson, joten kykenet rajattomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.