E-kirja

Lue tai kuuntele

Scott Douglas - Juoksu on parasta terapiaa – Poista stressi ja ahdistus – elä onnellisemmin maksuttomasti

Käänteentekevä tietoteos kertoo miten stressi, masennus ja ahdistus voitetaan juoksulenkki kerrallaan.

Omiin kokemuksiinsa ja jatkuvasti kasvavaan tieteelliseen näyttöön pohjautuen Scott Douglas neuvoo, miten juokseminen todellakin voi tehdä meistä onnellisempia ja tasapainoisempia. Kaikki tietävät, että juoksu vahvistaa lihaksia ja sydäntä. Yllättävämpää on se, että tutkimukset osoittavat juoksemisen kiistatta parantavan myös aivojen terveyttä. Juoksun terapeuttiset vaikutukset perustuvat sen aiheuttamiin pitkäkestoisiin fyysisiin muutoksiin mm. aivojen rakenteessa ja aivokemiassa. Juoksemisen mielialaa nostavat ominaisuudet ovat paremmat kuin millään muulla urheilulajilla.

Scott Douglas esittelee testattuja ja todistettuja menetelmiä, joiden avulla jokainen voi parantaa mielenterveyttään ja elää onnellisempana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Scott Douglas

Julkaistu

2019-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

152 sivua

Tietoa kirjasta Juoksu on parasta terapiaa – Poista stressi ja ahdistus – elä onnellisemmin

Juoksu on parasta terapiaa – Poista stressi ja ahdistus – elä onnellisemmin on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Scott Douglas. Juoksu on parasta terapiaa – Poista stressi ja ahdistus – elä onnellisemmin on pituudeltaan 152 sivua, elikä näinollen mainio pituus luettavaksi. Lisänä digitaalisesta kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla mahtava keino kuunnella kirjaa myös silloin kun olet liikkeellä ja se tekee lisäksi lenkistä jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Minerva Kustannus 2019-01-01. E- ja äänikirjat esittävät ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit parhaan kirjasovelluksen. Kun vaadit mennä oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää ainoastaan maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ ja sinulla on iso kokoelma omalaatuisia kirjoja. Usea palveluista tarjoaa toisaalta maksuttoman ilmaisjakson, jolloin pystyt vapaasti testata sovellusta ilman euroakaan*.