Lue tai kuuntele

Antti Niemi, Jari Hietaniemi - Just sopivasti ketterä maksuttomasti

Moni on kuullut ketterästä kehityksestä - mutta mitä se oikein on? Mitä on agile tai lean?

Just sopivasti ketterä kertoo ketterästä ajattelusta kaiken tarpeellisen: mitä alan termit tarkoittavat, miten ketterillä menetelmillä tehdään parempaa bisnestä ja miten niiden avulla voi löytää tasapainon omien voimavarojen ja tavoitteiden välillä.

Kirja avaa hauskasti esimerkkien avulla erilaisten ketterien työkalujen käyttöä niin työssä kuin vapaa-ajalla. Se opastaa ajattelemaan uudella tavalla omaa tekemistä - niin työprojekteja, tupakkalakkoja kuin treenitavoitteita.

Antti Niemellä ja Jari Hietaniemellä on vuosien kokemus asiantuntijoiden ja johtajien valmentamisesta sekä tiimeissä toimimisesta niin julkishallinnossa kuin yksityisessä bisneksessä. Niemi kirjoittaa kirjan aiheista myös suositussa Just sopivasti -blogissaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Antti Niemi, Jari Hietaniemi

Julkaistu

2020-12-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Just sopivasti ketterä

Just sopivasti ketterä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Antti Niemi, Jari Hietaniemi. Just sopivasti ketterä on pituudeltaan 0 sivua, joten vallan mainio pituus luettavaksi. Älä siitä huolimatta takerru vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella ihan siellä jossa milloinkin menetkään ja se saa matkastasi kiehtovamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Tämän teoksen julkaisi tuntematon 2020-12-15. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan tuoreen oven kirjojen tykö. Tarviit pelkästään älypuhelimen jolloin messissä on satoja kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan kuljet. Äänikirjojen testaaminen on myös vilpittömän helppoa, sillä pystyt sitoutumatta kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.