Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Laura Honkasalo - Kaapin henki maksuttomasti

Tavara ei ole pelkkää materiaa. Luomme tunnesiteitä tavaroihimme, emmekä edes aina huomaa sitä. Kirjailija Laura Honkasalo on keräillyt aarteita lapsesta asti, kunnes hän alkoi miettiä, miten paljon tavarat sitovat. Kohdatessaan vinttiin arkistoidun käytetyn raskaustestin Honkasalo päätti tehdä tavarasuhteelleen jotain. Auttaisiko Konmari tai kuolinsiivous, vai löytyisikö avain onneen minimalismista? Voiko kirppiskuumeesta parantua? Onko kirjojen keräilyssä järkeä, kun asuintila maksaa maltaita? Tarvitaanko muisteluun todella oma muistokirstu?

Kaapeista kaivettujen tavaroiden läpikäyminen pakottaa kohtaamaan oman menneisyyden ja turvattomuuden tunteen. Kuinka paljon on tarpeeksi?

Laura Honkasalo on kirjailija ja toimittaja. Hän on julkaissut useita romaaneja sekä mm. teokset Pöytä yhdelle (2016), Nuukaillen (2014) ja Kotikutoista (2011).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Laura Honkasalo

Julkaistu

2019-12-15

Lukija

Anni-Maija Koskinen

Äänikirjan pituus

492 min

E-kirjan pituus

149 sivua

Tietoa kirjasta Kaapin henki

Kuuntele välittömästi vaiheakas itsensakehittaminen Kaapin henki, jonka rinnalla elät tavattomia elämyksiä. Laura Honkasalo on teoksen kirjoittajana. Kaapin henki on pituudeltaan 149 sivua, elikä mainio pituus läpi käytäväksi. Nytkään ei ole silti vaadittua tyytyä pelkästään luettavaan versioon, vaan valittavana on myös 8:12:23 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei hillitse kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, sen sijaan voit nauttia kirjasta milloin haluat esim automatkalla. Tämän kirjan lukijana on Anni-Maija Koskinen. Kirja on julkaistu 2019-12-15 ja kirjan julkaisijana toimii Kirjapaja. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat aivan tuoreen oven kirjojen tykö. Tarvitset vain puhelimen niin mukanasi on lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Paras vierailijalle on että, lähimain kaikki palvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa eli kykenet rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko sovellus juuri sinulle kelp.