E-kirja

Lue tai kuuntele

Saara Kinnunen - Kahden kauppa maksuttomasti

Miten vaalia tärkeintä ihmissuhdettaan?

Onnellinen parisuhde on voimavara, josta säteilee iloa ympäristöönkin. Jokaisessa suhteessa joudutaan kuitenkin kohtaamaan pettymyksiä, sillä naimisiin mennään usein unelmien eikä todellisten ihmisten kanssa. Jotkut kumppanin piirteet, jotka alussa tuntuivat persoonallisilta, ovatkin alkaneet ärsyttää. Kommunikaatio ei ehkä toimi, ja seksielämään ja läheisyyteen kaivattaisiin uutta kipinää.

Kummankin erilainen tausta, perheen perustaminen ja lastensaanti ovat parisuhteen rikkaus, mutta ne asettavat haasteita sopeutumiselle ja suhteen säilymiselle. Ongelmia voivat niin ikään aiheuttaa esimerkiksi työelämän paineet, mustasukkaisuus, uskottomuus ja väkivalta. Väliin tulee haavoittavia asioita – kolmas jossain muodossa.

Kahden kauppa on Saara Kinnusen puheenvuoro onnellisen, pysyvän parisuhteen puolesta. Parisuhteen pelastamiseksi voidaan tehdä paljon, kunhan etääntymisen merkit huomataan riittävän ajoissa. Myös kriiseissä piilee mahdollisuus parisuhderemonttiin ja entistä läheisempään yhteiseloon. Teoksessa on tapausesimerkkejä ja ongelmanratkaisuehdotuksia. Lukija voi helposti löytää neuvoja ja uusia ajatuksia itseään kiinnostaviin kysymyksiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Saara Kinnunen

Julkaistu

2016-04-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

135 sivua

Tietoa kirjasta Kahden kauppa

Kuuntele mielenkiintoinen itsensakehittaminen Kahden kauppa, jonka kera koet suurenmoisia tunteita. Kirjan on kirjoittanut Saara Kinnunen. Kirjan pituus on 135. Luettavan kirjan vierellä saatavilla on myös äänikirja, jonka avulla vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella siellä missä ikinä kuljetkaan joten se luo matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Kirjan on lukenut tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Kirjapaja 2016-04-05. E- sekä äänikirjat lisäävät miellyttävän sauman nautiskella mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat kulkevat näppärästi mukana omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen yrittäminen on myös todella vaivatonta, sillä voit rajattomasti testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.