E-kirja

Lue tai kuuntele

Katriina Järvinen - Kaikella kunnioituksella maksuttomasti

Kun perhe on pahin

Vanhempiaan ei voi valita, sanotaan. Joskus kuitenkin houkuttaisi. Omat arvot ja elämänvalinnat voivat olla ristiriidassa vanhempien näkemysten kanssa, vanhempi pyrkii hallitsemaan aikuisen lapsensa elämää tai heittäytyy itse pahaa oloaan muihin purkavaksi lapseksi. Välit kiristyvät tai katkeavat kokonaan.

Katriina Järvinen tarkastelee teoksessaan aikuisten lasten ja vanhempien suhteen kipukohtia. Vaatimus vanhempien kunnioittamisesta elää kulttuurissamme voimakkaana, mutta entä, kun omat ja vanhempien arvot törmäävät tai kanssakäyminen osoittautuu mahdottomaksi? Salliiko kunnioitus keskustelun? Ennemminkö laiha sopu kuin välien katkeaminen?

Rohkea teos nostaa keskusteluun aiheen, josta kulttuurissamme on tavattu vaieta. Helpompi kun on vain todeta: "Onhan ne silti sun vanhemmat."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katriina Järvinen

Julkaistu

2014-08-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

126 sivua

Tietoa kirjasta Kaikella kunnioituksella

Kaikella kunnioituksella on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Katriina Järvinen. Kyseinen kirja on sivumäärältään 126 sivua, joten nautintoa piisaa usemmaksi myöhäisillaksi. Digitaalisen kirjan lisänä kuunneltavissa on myös omaperäinen äänikirja, jonka parissa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja on fantastinen tyyli nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, taksissa tai vaikka ulkoilemassa. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2014-08-31 julkaisijan Kirjapaja toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen tykö. Se kaikki sujuu jouheasti, kun omistat älypuhelimen. Kirjojen kuunteleminen on jouhevaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen yrittäminen on kanssa tosi mutkatonta, koska pystyt rajattomasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.