Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Julia Thurén - Kaikki rahasta maksuttomasti

Käytätkö rahasi asioihin, jotka todella tekevät sinut onnelliseksi? Ovatko rahat vähissä aina ennen palkkapäivää? Haluaisitko ryhtyä sijoittamaan, mutta et tiedä, miten päästä alkuun?

Kaikki rahasta -kirja auttaa ottamaan oman talouden haltuun. Kirja tarjoaa selkeät vinkit henkilökohtaisen budjetin laatimiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen. Aitojen esimerkkien avulla se kertoo muun muassa, miten raha vaikuttaa ystävyyssuhteisiin, miten parisuhteessa tulisi hoitaa tulot ja menot tasa-arvoisesti, kuinka selvitään rahavaikeuksista ja milloin kannattaa ottaa lainaa.

Julia Thurén on toimittaja, joka kirjoittaa rahasta sanoma- ja aikakauslehtiin ja pitää suosittua Juliaihminen-blogia. Tässä kirjassa Julia kertoo avoimesti omasta taloudestaan ja siitä, miten onnistui keskituloisena säästämään kymppitonnin vuodessa.
Lisäksi kymmenet julkisuuden henkilöt ja tavalliset suomalaiset kertovat kirjassa omasta suhteestaan rahaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Julia Thurén

Julkaistu

2020-07-31

Lukija

Heljä Heikkinen

Äänikirjan pituus

525 min

E-kirjan pituus

192 sivua

Tietoa kirjasta Kaikki rahasta

Lue välittömästi lumoava itsensakehittaminen Kaikki rahasta, minkä mukana elät suurenmoisia hetkiä. Kirjan kirjoittajana on ollut Julia Thurén. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 192 sivua, joiden avulla nautiskella jopa useampi hetkinen. Älä kuitenkaan takerru pelkästään e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 8:45:56 tunnissa. Äänikirja voi olla rentouttava konsti kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet julkisessa ja se luo myös lenkistä ainutlaatuisemman. Tässä lukijana on Heljä Heikkinen. Kirjan on julkaissut Gummerus 2020-07-31. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin mahtava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan olet. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat tahtomasi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti 10-15€ kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia e-kirjoja. Jos yhä epäröit käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.