E-kirja

Lue tai kuuntele

Kari Aihinen - Kapen parhaat maksuttomasti

”Hemmetin hyvänmakuista ruokaa.” Kape

Arki tai juhla - Kapen resepteillä onnistut. Tämän kokin palava intohimo "hemmetin hyvänmakuiseen ruokaan" näkyy näissä resepteissä!

Tämä kirja sisältää kaikki ne ohjeet, joilla kotikokki loihtii liedellään toinen toistaan herkullisempia annoksia. Kirja sisältää uusia makuelämyksiä, kotiruokaklassikoita ja veden kielelle herauttavaa sydämellistä viikonloppuruokaa. Näistä keitoksista tulee hyvä ja kylläinen olo. Upeat ruokakuvat ovat palkitun valokuvaaja Sami Repon käsialaa.

Kari Aihinen on Turun lahja Helsingin ravintolamaailmalle. Sympaattinen keittiövelho on noussut koko kansan Kapeksi suosittujen Kaappaus keittiössä - ja Kokkisota-tv-sarjojen myötä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kari Aihinen

Julkaistu

2019-10-07

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

107 sivua

Tietoa kirjasta Kapen parhaat

Lue välittömästi vauhdikas itsensakehittaminen Kapen parhaat, jonka rinnalla elät tavattomia fiiliksiä. Tämän on kirjoittanut Kari Aihinen. Kapen parhaat on pituudeltaan 107 sivua, joten vallan kelvollinen pituus luettavaksi. Tässä tapauksessa ei ole onneksi vaadittua rajoittua yksin luettavaan versioon, lisänä poimittavana on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei pidättele kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin pystyt nyt iloita kirjasta missä tahdot vaika bussissa. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-10-07 julkasijan Tammi toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket aivan tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit valitsemasi äänikirjasovelluksen. Sitten kun mielit mennä' oikeasti äänikirjojen pauloihin, sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin sinulla on eeppinen kokoelma omalaatuisia äänikirjoja. Paras käyttäjälle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa milloin voit vapaasti testata kahden viikon ajan kirjoja ja selvittää onko palvelu juuri sinulle kelpo.