E-kirja

Lue tai kuuntele

Hanna Hurtta - Kasvis : ruokakirja maksuttomasti

Suomalaista parasta kasvisruokaa

Hanna Hurtan uusi kasvisruokakirja on monipuolisin opas kasvisruokien pariin. Siitä löydät ratkaisut niin kiireisen arkeen kuin sunnuntaipäivällisillekin. Kirjan ohjeilla opit tekemään maistuvaa ja täysipainoista kasvisruokaa käyttäen parhaita kasviproteiineja, muun muassa papuja, linssejä, tofua, härkistä ja nyhtistä.

Kasvissyönti jatkaa voittokulkuaan, ja monessa perheessä mietitään kasvisruokien lisäämistä. Hanna Hurtan kasvisruokakirja on oiva teos niin pidempään kasvisruokaa syöneille kuin sitä vasta aloitteleville. Näillä ohjeilla syöt hyvin sesonkien mukaan, edullisesti ja turhia kikkailematta. Ohjeissa kerrotaan sekä vegaaniset että gluteenittomatkin vaihtoehdot.

Hanna Hurtta on reseptivelho suositun Hannan soppa -blogin takana sekä ruokastailisti ja valokuvaaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ruoan parissa työskentelystä ja kokin ja keittiömestarin koulutus. Hannan ruokafilosofiaa ohjaavat hyvä maku, sesongit ja terveellisyys. Taaperokaksosten äiti rakastaa nopeita, mutta maukkaita arkiruokia, aasialaisia makuja ja ruoalla leikkimistä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hanna Hurtta

Julkaistu

2017-09-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Kasvis : ruokakirja

Kasvis : ruokakirja on jännä sekä hauska itsensakehittaminen, joka ei jätä todellakaan vaisuksi. Tämän on kirjoittanut Hanna Hurtta. Kasvis : ruokakirja on pituudeltaan 221 sivua, elikä vallan asiallinen pituus luettavaksi. Digitaalisen kirjan kanssa saatavilla on lisäksi omaperäinen äänikirja, minkä parissa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, sen sijaan voit iloita kirjasta heti kun mielit kuten vaikka lentokoneessa. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-09-27 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tykkänään uudenaikaisen konstin iloita kirjoista. Tarviit ainoastaan puhelimen jolloin messissä on mittaamattomasti kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Parasta käyttäjälle on että, miltei kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa joten saat sitoutumatta testata parin viikon ajan äänikirjoja ja testata onko palvelu sinulle asianmukainen.