E-kirja

Lue tai kuuntele

Juhani Knuuti - Kauppatavarana terveys maksuttomasti

Miten erottaa oikea terveystieto huuhaasta, toimivat neuvot virheellisistä väittämistä? Lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti opastaa kirjassaan ymmärtämään ja tulkitsemaan ympärillämme vellovia, usein varsin ristiriitaisia terveysväittämiä.
Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää tietoa on nykyisin verkossa runsaasti. Tiedon laadun ja oikeellisuuden arvioiminen on siksi yhä haastavampaa. Parhaimmillaan jaettu informaatio innostaa ihmisiä etsimään lisätietoa ja saa aikaan terveyttä edistäviä muutoksia elintavoissa. Pahimmillaan se on harhaanjohtavaa tai jopa hengenvaarallista.

Kirjassa arvioidaan suosittuja terveysväitteitä tutkitun tiedon valossa. Kirjassa on analysoitu 72 erilaista terveysteemaa tai hoitoa ja niihin liittyvää yli 250 terveysväitettä. Analyysi perustuu tieteellisen kirjallisuuden huolelliseen arviointiin yleistajuisesti ja ymmärrettävästi - ja viesti on vastaansanomaton.

Samalla kirjassa pohditaan tutkimukseen ja terveysväitteisiin liittyviä muita ilmiöitä. Miksi erikoiset terveysväitteet ovat niin suosittuja? Millä tavalla oma tulkintamme tiedosta syntyy? Mikä selittää virheellisten terveysuskomusten itsepintaisuutta? Miten tehdään lääketieteellistä tutkimusta?

Kirja kannustaa oman arkijärjen tehokkaampaan käyttämiseen sekä kriittisen lukutaidon kehittämiseen. Kirjan järeän tietopaketin luettuaan lukija ymmärtää paremmin terveysväitteiden luotettavuutta sekä terveysviestinnän ilmiöitä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juhani Knuuti

Julkaistu

2020-08-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

242 sivua

Tietoa kirjasta Kauppatavarana terveys

Kauppatavarana terveys on luomava ja mielenkiintoinen itsensakehittaminen, joka ei taatusti jätä yhtäkään vaisuksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Juhani Knuuti. Kauppatavarana terveys on pituudeltaan 242 sivua, joten oikein sopiva pituus läpi käytäväksi. Luettavan kirjan kanssa tarjolla on lisäksi hyödyllinen äänikirja, jonka kera vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin helppo tapa kuunnella kirjaa myöskin kun olet matkustamassa ja saa myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-08-03 ja kirjan julkaisijana toimii Minerva. E- sekä äänikirjat esittävät miellyttävän tavan nautiskella jännittävistä kirjoista matkalla että kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat tahtomasi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-20e maksulla, millä kykenet kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Jos et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen sovellus hyvä sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.