Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Thomas Erikson - Kehnot pomot ympärilläni – Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa? maksuttomasti

Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos pomosi käyttäytyy kuin hirmuhallitsija ja vaatii kohtuuttomia, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia.

Kenties sinä ja pomosi olette persoonallisuudeltanne niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Saatat erehtyä luulemaan, että pomosi on toivoton tapaus. Älä hermostu. Tilanteeseen löytyy ratkaisuja.

Tämän kirjan avulla opit pärjäämään jopa todella toivottoman pomon kanssa ja selviät myös hankalista työtilanteista, esimerkiksi silloin kun sinulla on paljon vastuuta muttei lainkaan valtaa.

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Kehnot pomot ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Tämän kirjan rinnakkaisteoksena ilmestyy Thomas Eriksonin Laiskat alaiset ympärilläni – Miksi jotkut alaiset eivät tunnu saavan yhtään mitään aikaiseksi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Thomas Erikson

Julkaistu

2019-01-01

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

258 min

E-kirjan pituus

243 sivua

Tietoa kirjasta Kehnot pomot ympärilläni – Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?

Kiintoisa Kehnot pomot ympärilläni – Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa? on jännä itsensakehittaminen, jota luettaessa kellonaika häviää tykkänään. Tämän ihastuttavan kirjan on raapustanut Thomas Erikson. Tämä kirja on pituudeltaan 243 sivua, joten lukemista piisaa muutamaksi toviksi. Älä siitä huolimatta rajoitu vain e-kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 4:18:11 tunnissa. Äänikirja on hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, taksissa tai vaikka ulkoilemassa. Äänikirjan mukavana äänenä toimii Aku Laitinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-01-01 julkasijan Atena toimesta. Aloita välittömästi äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja kyet iloitsemaan kirjoista tyystin tuoreella keinolla. Äänikirjojen kuunteluun ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat tahtomasi ohjelman. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Kirjojen testaaminen on samoin erittäin mutkatonta, sillä voit rajattomasti kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.