Äänikirja

Lue tai kuuntele

Sanna Mämmi - Kehomeditaatio – 30 minuuttia maksuttomasti

Rauhoita kehosi ja mielesi mindfulnessin avulla.

Kehomeditaatio ohjaa kohti hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Käy läpi kehon osat yksi kerrallaan niitä aistien.

Kehomediaatio eli Body Scanning auttaa kehon erilaisten tunnetilojen havaitsemisessa, rauhoittaa ja helpottaa usein harjoitettuna stressiä. Meditaatio tehdään mieluiten lattialla selinmakuulla joko ohut tyyny pään alla tai ilman tyynyä. Päälle kannattaa laittaa lämpimät vaatteet tai viltti, sillä kehon rentoutuessa saattaa tulla kylmä. Harjoitus on osa Sanna Mämmin Vapaudu huolista -kirjaa.

Sanna Mämmi on toimittaja, mindfulness- ja joogaohjaaja ja life coach, joka muistetaan myös radioäänenä. Sanna harjoittaa mindfulnessia päivittäin ja ymmärtää oman kokemuksensa kautta pitkäaikaisen mindfulness-harjoittamisen elämää muuttavat hyödyt. Hän haki harjoittelusta apua elämänkaaokseen. Harjoittelu avasi lapsuuden trauman, mistä alkoi eheytymisen ja voimaantumisen matka. Mämmi pitää myös Terveys edellä -podcastia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanna Mämmi

Julkaistu

2019-06-14

Lukija

Sanna Mämmi

Äänikirjan pituus

30 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kehomeditaatio – 30 minuuttia

Kiehtova Kehomeditaatio – 30 minuuttia on upea itsensakehittaminen, jota kuunnellessa vuorokaudenaika poistuu aivan. Teoksen kirjoitti Sanna Mämmi. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 0 sivua, minkä kanssa nauttia vaikka moni tovi. Älä jää pelkästään e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:30:33 tunnissa. Äänikirja ei hillitse sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan saatat nyt nauttia kirjasta heti kun tahdot kuten vaikka metrossa. Äänikirjan sointuvana kertojana toimii Sanna Mämmi. Teos on julkaistu 2019-06-14 ja kirjan julkaisijana on WSOY. Ääni – sekä myös e-kirja onkin miellyttävä keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan olet. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät mukavasti mukana älypuhelimessasi. Sitten kun vaadit mennä kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ ja käytössäsi on eeppinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Moni palveluista antaa samoin veloituksettoman kokeilun, joten kykenet sitoutumattomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.