Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Minna Huotilainen, Mona Moisala - Keskittymiskyvyn elvytysopas maksuttomasti

Etkö pysty enää keskittymään? Poukkoiletko pikkuhommasta toiseen ja huomaat tehneesi jotain ilman että ajatus on ollut lainkaan mukana?

Tautiisi on turvallisia lääkkeitä. Vaikket enää pystyisikään lukemaan kokonaista kirjaa, tämän kirjan pystyt kyllä. Ja samalla elvytät kuolemankielissä olevan keskittymiskykysi!

Aivot muovautuvat sen mukaan, minkälaisia päätöksiä teemme joka päivä. Aivotutkijat Minna Huotilainen ja Mona Moisala ovat koonneet kirjaan keskittymiskyvyn kannalta olennaiset asiat aivojen toiminnasta. He annostelevat potilaille juuri oikeanlaisia lääkkeitä, joiden avulla pahimmankin säätäjän keskittymiskyky elpyy.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Minna Huotilainen, Mona Moisala

Julkaistu

2019-01-01

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

169 min

E-kirjan pituus

93 sivua

Tietoa kirjasta Keskittymiskyvyn elvytysopas

Keskittymiskyvyn elvytysopas on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen teki Minna Huotilainen, Mona Moisala. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 93 sivua, minkä parissa nautiskella vaikka useampi hetki. Tässä tapauksessa ei ole silti pakko tyytyä pelkästään luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on lisäksi 2:49:46 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella ihan siellä jossa milloinkin liikutkaan eli se tekee matkasta kiinnostavamman. Tämän äänikirjan lukijana toimii Krista Putkonen-Örn. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-01-01 julkasijan Tuuma-kustannus toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät näppärästi mukanasi älypuhelimessasi. Suorittamalla noin 10€ kuukausihinnan aukaiset näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei epäilemättä lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Jos yhä epäilet käyttäisitkö sinä sovellusta, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.