Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Hanna Gillving - Ketolicious maksuttomasti

Ruokavalio, joka valloitti koko maailman!

Optimoi terveytesi ja hyödynnä koko potentiaalisi – tule parhaaksi mahdolliseksi sinuksi. Inspiraatiota ja opastusta kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ketolicious on käytännöllinen opas, joka kokoaa yksien kansien väliin kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ketogeenisestä ruokavaliosta – ja laajemmin elämäntavasta.

Kirjassa ikiaikainen, vähähiilihydraattinen ja tulehdusta torjuva dieetti kytketään uusimpiin tutkimustuloksiin, jotka korostavat oikean ruoan tervehdyttävää vaikutusta ja selittävät, miksi insuliini ja verensokeri ovat hyvinvoinnin ja painonhallinnan kannalta avainasemassa.

Kokeile 7, 14, 21 ja 30 päivän keto-ohjelmia tai mullista koko elämäntapasi. Räätälöi ruokavaliosi ja nappaa talteen parhaimmat vinkit hektisen arjen helpottamiseksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hanna Gillving

Julkaistu

2020-05-04

Lukija

Annu Valonen

Äänikirjan pituus

420 min

E-kirjan pituus

198 sivua

Tietoa kirjasta Ketolicious

Kiintoisa Ketolicious on fantasinen itsensakehittaminen, mitä kuunneltaessa kellonaika karkkoaa kokonaan. Teoksen loi Hanna Gillving. Kirjasta löytää 198 sivua, joiden parissa voit kokea upeita tuntemuksia. Tämän lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy myöskin äänikirja versio, minkä pituus on 7:00:02 tuntia. Äänikirja voi olla helppo konsti kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet matkustamassa ja se saa lisäksi lenkistä jännittävämmän. Tämän äänikirjan kertoja on Annu Valonen. Tämän teoksen julkaisi Tammi 2020-05-04. E- ja äänikirjat esittävät nautittavan sauman iloita kiehtovista kirjoista matkustaessa ja kotona. Äänikirjojen kuunteluun ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit haluamasi kirjasovelluksen. Tilittämällä kiinteän kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat omana elämässäsi. Useat äänikirjapalveluista tarjoaa myöskin ilmaisen ilmaisjakson, tähän tapaan kykenet vapaasti testata palvelua ilman euroakaan*.