Äänikirja

Lue tai kuuntele

Sanna Mämmi - Kiitollisuusmeditaatio – 13 minuuttia maksuttomasti

Harjoita kiitollisuutta mindfulnessin avulla.

Kiitollisuusmeditaatio ohjaa kohti syvää kiitollisuutta, joka säteilee hyvinvointia elämään.

Kiitollisuuden tunne luo tasapainoisen olotilan, ja siksi sen avulla on helpompi elää hetkessä ja kokea tyytyväisyyttä tämänhetkistä elämäänsä kohtaan. Kiitollisuusmeditaation voi tehdä joko selinmakuulla tai tuolilla tai meditaatiotyynyllä istuen. Harjoitus on osa Sanna Mämmin Vapaudu huolista -kirjaa.

Sanna Mämmi on toimittaja, mindfulness- ja joogaohjaaja ja life coach, joka muistetaan myös radioäänenä. Sanna harjoittaa mindfulnessia päivittäin ja ymmärtää oman kokemuksensa kautta pitkäaikaisen mindfulness-harjoittamisen elämää muuttavat hyödyt. Hän haki harjoittelusta apua elämänkaaokseen. Harjoittelu avasi lapsuuden trauman, mistä alkoi eheytymisen ja voimaantumisen matka. Mämmi pitää myös Terveys edellä -podcastia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanna Mämmi

Julkaistu

2019-06-14

Lukija

Sanna Mämmi

Äänikirjan pituus

12 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kiitollisuusmeditaatio – 13 minuuttia

Kiitollisuusmeditaatio – 13 minuuttia on kiehtova ja kiintoisa itsensakehittaminen, joka ei todella jätä todellakaan vaisuksi. Kirjan tekijänä on ollut Sanna Mämmi. Kiitollisuusmeditaatio – 13 minuuttia on pituudeltaan 0 sivua, siis todella mainio pituus luettavaksi. Kyseisestä teoksesta onnistuu kanssa äänikirja versio, minkä kesto on 0:12:56 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä jossa milloinkin menet joten se luo matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Äänikirjan on lukenut Sanna Mämmi. Kirja on julkaistu 2019-06-14 ja kirjan julkaisijana toimii WSOY. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit sopivan sovelluksen. Se kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15€ kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman summan kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Usea palveluista tarjoilee niin ikään veloituksettoman kokeilun, ja näin kykenet ilmaiseksi tutkia sovellusta ilman maksuja*.