E-kirja

Lue tai kuuntele

Eero Ojanen - Koiran filosofia maksuttomasti

Kumpi taluttaa kumpaa?

Koira ja ihminen ovat kulkeneet yhdessä tuhansia vuosia. Ihmisen parhaana ystävänä koira onkin aivan eri asemassa kuin mikään muu eläin. Mutta mistä puhumme, kun puhumme koirasta, ja mitä koira pohjimmiltaan on?

Eero Ojanen pohtii koiran olemusta ja sitä, mitä koira meille merkitsee. Hän ottaa esimerkkejä filosofiasta, uskonnoista, kansanperinteestä ja oman aikamme kulttuurista. Usein on niin, että koirasta puhuessamme puhummekin meistä ihmisistä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eero Ojanen

Julkaistu

2015-06-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

66 sivua

Tietoa kirjasta Koiran filosofia

Lue nyt vauhdikas itsensakehittaminen Koiran filosofia, jonka parissa vastaanotat ainutkertaisia tuntemuksia. Teoksen on kirjoittanut Eero Ojanen. Tämän pituus on 66. Ethän silti jää pelkästään digitaaliseen kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on mukava keino kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet autossa ja luo myös kävelystä mielenkiintoisemman. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Kirjapaja 2015-06-22. Pane alulle heti äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin pystyt iloitsemaan kirjoista kokonaan uudella tavalla. Tämä koko juttu toimii helposti, jos vain omistat kännykän. Maksamalla kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, missä ei taatusti lopu kirjat sinun elinaikanasi. Iso osa ohjelmista tarjoaa toisaalta veloituksettoman kokeilun, joten pystyt ilmaiseksi tutkia sovellusta ilman euroakaan*.