E-kirja

Lue tai kuuntele

Kimmo Svinhufvud - Kokonaisvaltainen kirjoittaminen maksuttomasti

Kirjoittaminen on monipuolinen taito, jossa yhdistyy monia eri asioita: teksti itsessään, kirjoittamisen vaiheet, kirjoituskulttuuri ja useat erilaiset käsitykset kirjoittamisesta. Kokonaisvaltainen kirjoittaminen tarkastelee kirjoittamisen eri puolia kokonaisuutena, jonka hahmottaminen auttaa kehittymään kirjoittajana ja myös opettamaan kirjoittamista tuloksekkaasti. Tarkasteltavina ovat lisäksi palautteen antaminen ja vastaanottaminen, kirjoittamisen ongelmat sekä näiden ongelmien selättäminen.

Kirjoittajille kirja tarjoaa runsaasti työkaluja oman kirjoittamisen kehittämiseen, opettajille taas selkeän mallin kirjoittamisen opettamiseen. Kirjaan sisällytetyt harjoitukset harjoittavat kirjoittamisen eri osa-alueita. Kirja on tarkistettu ja ajantasaistettu laitos vuonna 2007 ilmestyneestä kirjasta.

FT Kimmo Svinhufvud toimii äidinkielen yliopisto-opettajana Helsingin yliopistossa. Hän on tullut tunnetuksi innovatiivisista kirjoittamisen kursseistaan ja oppimateriaaleistaan. Vuonna 2013 hänet valittiin Helsingin yliopiston Opettajien akatemian jäseneksi ja vuonna 2014 Vuoden tieteentekijäksi. Hän on julkaissut myös kirjat Gradutakuu (2009, 2015) ja yhdessä Carol Kiriakosin kanssa kirjan Tohtoritakuu (2015).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kimmo Svinhufvud

Julkaistu

2016-07-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

106 sivua

Tietoa kirjasta Kokonaisvaltainen kirjoittaminen

Kokonaisvaltainen kirjoittaminen on mielenkiintoinen sekä hauska itsensakehittaminen, joka ei taatusti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Kimmo Svinhufvud. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 106 sivua, joiden kanssa olla vaikka useampi tovi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä kera koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja on upea keino kuunnella kirjaa olitpa junassa, bussissa tai esimerkiksi kävelyllä. Kirjan mieleisenä äänenä toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2016-07-19 julkasijan Art House toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät uuden konstin nautiskella kirjoista. Jos sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin seurassasi tuhansia kirjoja. Sovellukset pyörivät normaalisti 10-15€ kk-maksulla, millä kykenet kuuntelemaan rajatomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, liki kaikki sovellukset tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa milloin kykenet rajoittamattomasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja miettiä onko ohjelma juuri sinulle sopiva.