Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Susanna Ruuhilahti - Koukuttavat suhteet maksuttomasti

Miksi huonosta ihmissuhteesta on joskus niin vaikea päästä irti?

Miksi joku ei pääse irti suhteesta, joka tuntuu tuottavan vain harmaita hiuksia ja päänvaivaa? Miksi eroaminen ei tunnu olevan vaihtoehto tai miksi joku suostuu elämään olosuhteissa, jotka saattavat uhata hyvinvointia ja joskus jopa henkeä?

Susanna Ruuhilahti selvittää, millaiset asiat pitävät ihmistä kiinni vaikeassa suhteessa ja millaista apua koukuttavassa suhteessa oleva tarvitsee irtautumiseen.

Kirjassa ääneen pääsevät myös tavalliset ihmiset, jotka kertovat miksi vaikeissa suhteissa pysytään ja miksi niistä irtaantuminen voi olla vaikeampaa kuin osaisi kuvitella.

Kirja tarjoaa pohdittavaa sekä tietoa koukuttavissa suhteissa eläville, heidän läheisilleen sekä ammattilaisille. Se kertoo myös mistä tietää, milloin erota tai miten yrittää muuttaa koukuttava suhde toimivaksi ihmissuhteeksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Susanna Ruuhilahti

Julkaistu

2019-02-01

Lukija

Elina Aalto

Äänikirjan pituus

289 min

E-kirjan pituus

103 sivua

Tietoa kirjasta Koukuttavat suhteet

Kiintoisa Koukuttavat suhteet on tyylikäs itsensakehittaminen, mitä luettaessa kellonaika haihtuu aivan. Teoksen on kirjoittanut Susanna Ruuhilahti. Tästä kirjasta löytää 103 sivua, minkä rinnalla saatat tuntea ainutkertaisia oivaluksia. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka mukana saat lukuhetkiä peräti 4:49:00 h. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun onnistut lukemaan, päinvastoin saatat iloita kirjasta silloin kun mielit kuten vaikka pyöräilessä. Tätä kirjaa lukee Elina Aalto. Teos on julkaistu 2019-02-01 ja kirjan julkaisijana toimii Minerva. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi tuoreen oven kirjojen maailmaan. Tarvitset puhelimen ja kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Suorittamalla sovitun kk-maksun aukaiset siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei lopu kirjat sinun elinaikanasi. Jos epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.